Grilēta 'tandoori' vista – gandrīz šašliks indiešu gaumē
Foto: Privātais arhīvs
0 0
6 porcijas 
Sarežģītība: vidēji
Pasniegt nākamajā dienā
Loading...
Sastāvdaļas
700 g
700 g vistas fileja
vistas fileja
5 gab.
5 gab. ķiploka daiviņas
ķiploka daiviņas
1.25 TK
1.25 TK svaigs rīvēts ingvers
svaigs rīvēts ingvers
80 g
80 g grieķu jogurts
grieķu jogurts
1.25 TK
1.25 TK garam masala
garam masala
0.25 TK
0.25 TK svaigi malti melnie pipari
svaigi malti melnie pipari
1 TK
1 TK malts koriandrs
malts koriandrs
0.5 TK
0.5 TK sāls
sāls
1.5 TK
1.5 TK malts grieķu sierāboliņš
malts grieķu sierāboliņš
0.75 TK
0.75 TK kumīns
kumīns
2 ĒK
2 ĒK citronu sula
citronu sula
0.25 TK
0.25 TK kurkuma
kurkuma
1 TK
1 TK malti Kajēnas pipari
malti Kajēnas pipari
30 g
30 g izkausēts sviests gaļas apziešanai
izkausēts sviests gaļas apziešanai
  • Ass un pikants ēdiens
  • Šašliks un citi grila ēdieni
  • Viegla vasaras maltīte
  • Pasaules Virtuve
  • Izteikti pikanta grilētā vistas gaļa indiešu gaumē – ar krāšņām garšvielām. Recepti iesaka Arta ēst gatavošanas entuziastu grupā "Latvieši UK gatavo".

    close-ad
    Saturs turpināsies pēc reklāmas
    Reklāma

    Vistu sagriež šašlika lieluma gabalos. Visas sastāvdaļas samaisa kopā un ļauj marinēties vismaz 2 stundas vai vislabāk 12 stundas izteiktai garšai.

    Iekur grilu. Kamēr ogles kuras, sasprauž vistu uz iesmiem. Vistu liek uz grila un cep.

    Pāri palikušo marinādi samaisa ar izkausēto sviestu un apsmērē vistu viscaur, kad tā gandrīz gatava, un tad vēl pacep, līdz skaisti brūna.

    Grilēto gaļu pēc tam ēd ar “naan” maizi, grilētiem dārzeņiem un augļiem pēc izvēles, kā arī svaigu ķiploku un čili mērci.

    Lai labi garšo!

    Seko Tasty arī Instagram profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!
    Publikācijas saturs vai tās jebkāda apjoma daļa ir aizsargāts autortiesību objekts Autortiesību likuma izpratnē, un tā izmantošana bez izdevēja atļaujas ir aizliegta. Vairāk lasi šeit.