
Izteikti pikanta grilētā vistas gaļa indiešu gaumē – ar krāšņām garšvielām. Recepti iesaka Arta ēst gatavošanas entuziastu grupā "Latvieši UK gatavo".
Vistu sagriež šašlika lieluma gabalos. Visas sastāvdaļas samaisa kopā un ļauj marinēties vismaz 2 stundas vai vislabāk 12 stundas izteiktai garšai.
Iekur grilu. Kamēr ogles kuras, sasprauž vistu uz iesmiem. Vistu liek uz grila un cep.
Pāri palikušo marinādi samaisa ar izkausēto sviestu un apsmērē vistu viscaur, kad tā gandrīz gatava, un tad vēl pacep, līdz skaisti brūna.
Grilēto gaļu pēc tam ēd ar “naan” maizi, grilētiem dārzeņiem un augļiem pēc izvēles, kā arī svaigu ķiploku un čili mērci.
Lai labi garšo!