Zemesriekstu sviests ir viens no tiem kārumiem, kas vislabāk garšo, ja to papildina ar svaigiem augļiem. Piemēram, āboliem. Vai - kā šajā Aikāgaršo! šefpavāra Normunda Baranovska brokastu receptē - ar avenēm un meloni.
5Minūtes
5Sastāvdaļas
viegli

Sastāvdaļas

Porcijas: 3
1 franču bagete zemesriekstu sviests100 gavenes0.5 neliela melone2 ĒKmedus

Sagatavošana

1

Sagriež franču bageti 3 garenās šķēlēs.

2

Viegli apgrilē uz grila.

3

Uz grilētas bagetes uzsmērē zemesriekstu sviestu.

4

Pa virsu uzkaisa ogas un sagrieztu meloni.

5

Saldumam pievieno nedaudz medus.

Aikāgaršo padoms! Grilētās maizītes var pārkaisīt arī ar piparmētru lapiņām, bet ogas var aizvietot ar banāniem vai žāvētiem augļiem.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!