Garneles laima marinādē
Foto: Woman's Weekly/REX/Vida Press
2.5000 2
4 porcijas 
Sarežģītība: viegli
Pasniegt tūlīt pēc pagatavošanas
Loading...
Sastāvdaļas
3
3 laimi
laimi
2
2 ķiploka daiviņas
ķiploka daiviņas
2 ĒK
2 ĒK olīveļļa
olīveļļa
1/2 TK
1/2 TK Tabasko mērce
Tabasko mērce
1 ĒK
1 ĒK Vorčesteras mērce
Vorčesteras mērce
1 ĒK
1 ĒK sakapāts koriandrs
sakapāts koriandrs
12
12 tīģergarneles
tīģergarneles
Piederumi:
12
12 ūdenī izmērcēti koka iesmiņi
ūdenī izmērcēti koka iesmiņi
  • Ēdieni dzimšanas un vārda dienas ballītei
  • Viegla vasaras maltīte
  • Piknika ēdienu receptes
  • Zivju un jūras produktu uzkodas
  • Pasaules Virtuve
  • Mazliet pikantas garneles ar spirgtajiem laimiem – ideālā vasaras piknika maltīte grila ballītē. Pasniedz kopā ar svaigiem salātiem, majonēzes mērci vai kraukšķīgu bageti.

    close-ad
    Saturs turpināsies pēc reklāmas
    Reklāma

    Norīvē miziņu vienam laimam un izspiež tā sulu. Sulu ielej lielā bļodā, pievieno saspiestus ķiplokus, tabasko, Vorčesteras mērci, eļļu un koriandru.

    Marinādē iemaisa garneles un atļauj tām ievilkties apmēram stundu.

    Atlikušos laimus sagriež daiviņās, tā, lai sanāktu 12. Katru garneli uzdur uz koka iesmiņa un tās galā uzdur laima daiviņu.

    Garneles grilē uz karstām oglēm apmēram 5 minūtes, ik pa laikam apgriežot, lai vienmērīgi izceptos.

    Seko Tasty arī Instagram profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!
    Publikācijas saturs vai tās jebkāda apjoma daļa ir aizsargāts autortiesību objekts Autortiesību likuma izpratnē, un tā izmantošana bez izdevēja atļaujas ir aizliegta. Vairāk lasi šeit.

    Comment Form