Grilēti iesmiņi ar mednieku desiņām un sparģeļiem
Foto: Shutterstock
0 0
Sarežģītība: viegli
Pasniegt tūlīt pēc pagatavošanas
Loading...
Sastāvdaļas
4
4 mednieku desiņas
mednieku desiņas
10
10 ķirštomāti
ķirštomāti
1
1 dzeltenā paprika
dzeltenā paprika
5
5 lekni sparģeļu kāti
lekni sparģeļu kāti
2
2 sarkanie sīpoli
sarkanie sīpoli
MARINĀDEI
3-4
3-4 pētersīļa zariņi, sakapāti
pētersīļa zariņi, sakapāti
3 ĒK
3 ĒK Olīveļļa
Olīveļļa
šķipsna
šķipsna sāls
sāls
1/2
1/2 laims, norīvēta miziņa, izspiesta sula
laims, norīvēta miziņa, izspiesta sula
1 TK
1 TK cukurs
cukurs
  • Bērnu ballītes ēdieni
  • Ēdieni dzimšanas un vārda dienas ballītei
  • Ikdienas maltītei
  • Līgo svētku un Jāņu receptes
  • Viegla vasaras maltīte
  • Gaļas ēdieni
  • Šašliks un citi grila ēdieni
  • Pusdienas
  • Vakariņas
  • Pasaules Virtuve
  • Raibie, daudzkrāsainie iesmiņi, uz kuriem, pamīšus ar desiņām, savērti dažādi dārzeņi, būs lielisks svētku galda papildinājums, iepriecinot gan lielus, gan mazus ballētājus. Nav mazsvarīgi, ka šī uzkoda ir arī ļoti ērti apēdama, turklāt to var cept gan dārzā uz grila, gan virtuvē uz grilpannas.

    close-ad
    Saturs turpināsies pēc reklāmas
    Reklāma

    Uz mednieku desiņām ar asu nazi uzmanīgi veido slīpus iegriezumus. Tad desiņas sagriež aptuveni īkšķa garuma gabaliņos.

    Sparģeļiem nolauž stiegrainās apkakšdaļas. Katru sparģeli sagriež 3-4 daļās. Paprikai izņem sēklotni, sagriež vienāda lieluma kvadrātos. Sīpolus nomizo, sagriež ripās. Visus dārzeņus liek bļodā.

    Gatavo marinādi nelielā bļodiņā, ar dakšu samaisot visas sastāvdaļas.

    Dārzeņus pārlej ar marinādi un apmaisa.

    Iekur grilu vai uzkarsē grilpannu, pamīšus visas sastāvdaļas ver uz iesmiņiem, liek uz grila vai grilpannas un apgorozot apcep pāris minūtes no katras puses.

    Lai labi garšo!

    Seko Tasty arī Instagram profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!
    Publikācijas saturs vai tās jebkāda apjoma daļa ir aizsargāts autortiesību objekts Autortiesību likuma izpratnē, un tā izmantošana bez izdevēja atļaujas ir aizliegta. Vairāk lasi šeit.

    Comment Form