60Minūtes
10Sastāvdaļas
viegli
Sastāvdaļas
4 mednieku desiņas10 ķirštomāti1 dzeltenā paprika5 lekni sparģeļu kāti2 sarkanie sīpoli pētersīļa zariņi, sakapāti3 ĒKOlīveļļa šķipsnasāls laims, norīvēta miziņa, izspiesta sula1 TKcukurs
Sagatavošana
1
Uz mednieku desiņām ar asu nazi uzmanīgi veido slīpus iegriezumus. Tad desiņas sagriež aptuveni īkšķa garuma gabaliņos.
2
Sparģeļiem nolauž stiegrainās apkakšdaļas. Katru sparģeli sagriež 3-4 daļās. Paprikai izņem sēklotni, sagriež vienāda lieluma kvadrātos. Sīpolus nomizo, sagriež ripās. Visus dārzeņus liek bļodā.
3
Gatavo marinādi nelielā bļodiņā, ar dakšu samaisot visas sastāvdaļas.
4
Dārzeņus pārlej ar marinādi un apmaisa.
5
Iekur grilu vai uzkarsē grilpannu, pamīšus visas sastāvdaļas ver uz iesmiņiem, liek uz grila vai grilpannas un apgorozot apcep pāris minūtes no katras puses.
Lai labi garšo!
Publikācijas saturs vai tās jebkāda apjoma daļa ir aizsargāts autortiesību objekts Autortiesību likuma izpratnē, un tā izmantošana bez izdevēja atļaujas ir aizliegta. Vairāk lasi šeit