Grilēti maršmelovi ar zemenēm
Foto: DELFI
0 0
Sarežģītība: viegli
Pasniegt tūlīt pēc pagatavošanas
Loading...
Sastāvdaļas
 
maršmelovi
maršmelovi
 
zemenes
zemenes
  • Ātri pagatavojami ēdieni
  • Piknika ēdienu receptes
  • Bērnu ballītes ēdieni
  • Ēdieni dzimšanas un vārda dienas ballītei
  • Ikdienas maltītei
  • Viegla vasaras maltīte
  • Citi saldēdieni
  • Pasaules Virtuve
  • Dārza ballītes izskaņā pie kafijas var piekost nevis kūku, bet saldos maršmelovu zefīrus, kas izcili sader ar skābenām zemenēm. Lai sagrilētu šo gardumu, nav nepieciešamas ļoti karstas ogles, tādēļ pēc šaslika cepšanas var vēl brīdi laiski pazvilnēt saulītē, atpūsties un tikai tad ķerties pie deserta gatavošanas.

    close-ad
    Saturs turpināsies pēc reklāmas
    Reklāma

    Zemenes noskalo, tām noņem lapiņas. Liek malā nožūt.

    Uz koka iesmiņiem pamīšus uzdur maršmelovus un zemenes. Cep apmēram 7 minūtes, ik pa laikam apgrozot iesmus. Ja vēlas brūnu un kraukšķīgu zefīra garoziņu, uz īsu brīdi iesmiņus pieliek oglēm tuvāk. Ēd uzreiz pēc noņemšanas no grila.

    Uz grila var cept ne tikai gaļu un dārzeņus, šeit atradīsi augļu sacepuma recepti, kas gatavots tieši uz grila. Interesanti garšo arī grilēti persiki, nektarīni, banāni un pat arbūzi.

    Grilēti maršmelovi ar zemenēm
    Foto: DELFI

    Lai labi garšo!

    Seko Tasty arī Instagram profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!
    Lai ierobežotu dezinformācijas kampaņu izplatību, portāls "Delfi" apturējis iespēju komentēt rakstus
    Publikācijas saturs vai tās jebkāda apjoma daļa ir aizsargāts autortiesību objekts Autortiesību likuma izpratnē, un tā izmantošana bez izdevēja atļaujas ir aizliegta. Vairāk lasi šeit.

    Comment Form