Grilēti maršmelovi ar zemenēm
Foto: DELFI
Sarežģītība: viegli
Pasniegt tūlīt pēc pagatavošanas
Loading...
Sastāvdaļas

Dārza ballītes izskaņā pie kafijas var piekost nevis kūku, bet saldos maršmelovu zefīrus, kas izcili sader ar skābenām zemenēm. Lai sagrilētu šo gardumu, nav nepieciešamas ļoti karstas ogles, tādēļ pēc šaslika cepšanas var vēl brīdi laiski pazvilnēt saulītē, atpūsties un tikai tad ķerties pie deserta gatavošanas.

Zemenes noskalo, tām noņem lapiņas. Liek malā nožūt.

Uz koka iesmiņiem pamīšus uzdur maršmelovus un zemenes. Cep apmēram 7 minūtes, ik pa laikam apgrozot iesmus. Ja vēlas brūnu un kraukšķīgu zefīra garoziņu, uz īsu brīdi iesmiņus pieliek oglēm tuvāk. Ēd uzreiz pēc noņemšanas no grila.

Uz grila var cept ne tikai gaļu un dārzeņus, šeit atradīsi augļu sacepuma recepti, kas gatavots tieši uz grila. Interesanti garšo arī grilēti persiki, nektarīni, banāni un pat arbūzi.

Grilēti maršmelovi ar zemenēm
Foto: DELFI

Lai labi garšo!

Source

Tasty
Pamanījāt kļūdu?
Iezīmējiet tekstu un nospiediet Ctrl + Enter!

Stingri aizliegts DELFI publicētos materiālus izmantot citos interneta portālos, masu informācijas līdzekļos vai jebkur citur, kā arī jebkādā veidā izplatīt, tulkot, kopēt, reproducēt vai kā citādi rīkoties ar DELFI publicētajiem materiāliem bez rakstiskas DELFI atļaujas saņemšanas, bet, ja atļauja ir saņemta, DELFI ir jānorāda kā publicētā materiāla avots.

Comment Form