
Loading...
Sastāvdaļas
2
2 saldie kartupeļi
saldie kartupeļi1
1 neliels cukīni
neliels cukīni1
1 baklažāns
baklažāns2
2 sarkanie čili pipari
sarkanie čili pipari1
1 sarkanā paprika
sarkanā paprika1
1 dzeltenā paprika
dzeltenā paprika400 g
400 g Haloumi siers (Kipras cepamsiers)
Haloumi siers (Kipras cepamsiers) Santa Maria akmens sāls dzirnaviņās
Santa Maria akmens sāls dzirnaviņāsPiedevām:
2
2 tomāti
tomāti1/2
1/2 gurķis
gurķisMērcei:
50 ml
50 ml rapšu eļļa
rapšu eļļa50 ml
50 ml olīveļļa
olīveļļa1 TK
1 TK baltais balzamiko etiķis
baltais balzamiko etiķis2 TK
2 TK Santa Maria piecu piparu maisījums dzirnaviņās
Santa Maria piecu piparu maisījums dzirnaviņās pētersīļa lapas
pētersīļa lapasGarda ideja veģetārai ēdienreizei - cepts vai grilēts siers un dārzeņi, kas pārlieti ar piparotu balzamiko un eļļas mērci.
Saturs turpināsies pēc reklāmas
Reklāma
Sajauc kopā visas mērces sastāvdaļas.
Saldos kartupeļus (batātes) nomizo, sagriež šķēlēs un vāra sālītā ūdenī.
Kubiņos vai šķēlītēs sagriež dārzeņus un sieru.
Kopā sacep kartupeļus, sieru un dārzeņus (tomātus un gurķi necep).
Pievieno sāli pēc vēlēšanās.
Haloumi sieru un dārzeņus pārlej ar mērci un dekorē ar pētersīļa lapu.
Seko Tasty arī Instagram profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!
Publikācijas saturs vai tās jebkāda apjoma daļa ir aizsargāts autortiesību objekts Autortiesību likuma izpratnē, un tā izmantošana bez izdevēja atļaujas ir aizliegta. Vairāk lasi šeit.