
Grilēts lasis garšos īpaši labi, ja pasniegsi to ar aromātiskiem ziedkāpostu "rīsiem".
Bagātīgi pārkaisa lasi ar garšvielu grilētiem ēdieniem un liek pannā uzkarsētā eļļā ar ādu uz augšu. Cep, līdz viena puse kļūst zeltaini brūna – aptuveni 4 minūtes.
Apgriež zivi otrādi un cep, līdz tā kļūst mīksta – vēl aptuveni 3 minūtes.
Gatavo ziedkāpostu "rīsus". Uzkarsē pannu un ielej tajā eļļu. Cep sarīvēto ziedkāpostu kopā ar kariju, ķiplokiem un sīpollokiem, līdz "rīsi" kļūst nedaudz mīkstāki - aptuveni 7 minūtes.
Pievieno citronu sulu, pētersīļus, spinātus, melnos piparus un sāli, samaisa un cep vēl 2-3 minūtes.
Liek uz šķīvja, pārkaisa ar mandelēm un drupinātu Fetas sieru.
Lai labi garšo!