Grilēts lasis ar ziedkāpostu 'rīsiem'
Foto: Santa Maria
0 0
4 porcijas 
Sarežģītība: viegli
Loading...
Sastāvdaļas
 
eļļa cepšanai
eļļa cepšanai
4
4 laša steiki
laša steiki
 
garšviela grilētiem ēdieniem
garšviela grilētiem ēdieniem
Ziedkāpostu "rīsiem"
400 g
400 g rīvēts ziedkāposts
rīvēts ziedkāposts
2 TK
2 TK karijs
karijs
2
2 sarīvētas ķiploka daiviņas
sarīvētas ķiploka daiviņas
sauja
sauja sīpolloki
sīpolloki
2 ĒK
2 ĒK citronu sula
citronu sula
pēc garšas
pēc garšas kapāti pētersīļi
kapāti pētersīļi
70 g
70 g Baby spināti
Baby spināti
pēc garšas
pēc garšas sadrupināti melnie pipari
sadrupināti melnie pipari
pēc garšas
pēc garšas sāls
sāls
100 g
100 g sakapātas mandeles
sakapātas mandeles
150 g
150 g Fetas siers
Fetas siers
  • Dārzeņu ēdieni
  • Zivju un jūras produktu ēdieni
  • Ikdienas maltītei
  • Mazkaloriju ēdieni
  • Pusdienas
  • Vakariņas
  • Pasaules Virtuve
  • Grilēts lasis garšos īpaši labi, ja pasniegsi to ar aromātiskiem ziedkāpostu "rīsiem".

    Saturs turpināsies pēc reklāmas
    Reklāma

    Bagātīgi pārkaisa lasi ar garšvielu grilētiem ēdieniem un liek pannā uzkarsētā eļļā ar ādu uz augšu. Cep, līdz viena puse kļūst zeltaini brūna – aptuveni 4 minūtes.

    Apgriež zivi otrādi un cep, līdz tā kļūst mīksta – vēl aptuveni 3 minūtes.

    Gatavo ziedkāpostu "rīsus". Uzkarsē pannu un ielej tajā eļļu. Cep sarīvēto ziedkāpostu kopā ar kariju, ķiplokiem un sīpollokiem, līdz "rīsi" kļūst nedaudz mīkstāki - aptuveni 7 minūtes.

    Pievieno citronu sulu, pētersīļus, spinātus, melnos piparus un sāli, samaisa un cep vēl 2-3 minūtes.

    Liek uz šķīvja, pārkaisa ar mandelēm un drupinātu Fetas sieru.

    Lai labi garšo!

    Publikācijas saturs vai tās jebkāda apjoma daļa ir aizsargāts autortiesību objekts Autortiesību likuma izpratnē, un tā izmantošana bez izdevēja atļaujas ir aizliegta. Vairāk lasi šeit.

    Comment Form