Grilēts lasis ar ziedkāpostu 'rīsiem'
Foto: Santa Maria
4 porcijas 
Sarežģītība: viegli

Grilēts lasis garšos īpaši labi, ja pasniegsi to ar aromātiskiem ziedkāpostu "rīsiem".

Bagātīgi pārkaisa lasi ar garšvielu grilētiem ēdieniem un liek pannā uzkarsētā eļļā ar ādu uz augšu. Cep, līdz viena puse kļūst zeltaini brūna – aptuveni 4 minūtes.

Apgriež zivi otrādi un cep, līdz tā kļūst mīksta – vēl aptuveni 3 minūtes.

Gatavo ziedkāpostu "rīsus". Uzkarsē pannu un ielej tajā eļļu. Cep sarīvēto ziedkāpostu kopā ar kariju, ķiplokiem un sīpollokiem, līdz "rīsi" kļūst nedaudz mīkstāki - aptuveni 7 minūtes.

Pievieno citronu sulu, pētersīļus, spinātus, melnos piparus un sāli, samaisa un cep vēl 2-3 minūtes.

Liek uz šķīvja, pārkaisa ar mandelēm un drupinātu Fetas sieru.

Lai labi garšo!

Source

Tasty
Pamanījāt kļūdu?
Iezīmējiet tekstu un nospiediet Ctrl + Enter!

Stingri aizliegts DELFI publicētos materiālus izmantot citos interneta portālos, masu informācijas līdzekļos vai jebkur citur, kā arī jebkādā veidā izplatīt, tulkot, kopēt, reproducēt vai kā citādi rīkoties ar DELFI publicētajiem materiāliem bez rakstiskas DELFI atļaujas saņemšanas, bet, ja atļauja ir saņemta, DELFI ir jānorāda kā publicētā materiāla avots.

Comment Form