Lasis terijaki marinādē
Foto: Woman's Weekly/REX/Vida Press
3.0000 1
4 porcijas 
Sarežģītība: viegli
Pasniegt tūlīt pēc pagatavošanas
Loading...
Sastāvdaļas
1 TK
1 TK sezama eļļa
sezama eļļa
750 g
750 g laša fileja
laša fileja
2.5 cm
2.5 cm ingvers
ingvers
4 ĒK
4 ĒK maiga sojas mērce
maiga sojas mērce
1
1 sarkanais čili
sarkanais čili
3 ĒK
3 ĒK medus
medus
3
3 sīpolloki
sīpolloki
  • Ass un pikants ēdiens
  • Ātri pagatavojami ēdieni
  • Piknika ēdienu receptes
  • Ēdieni dzimšanas un vārda dienas ballītei
  • Ikdienas maltītei
  • Viegla vasaras maltīte
  • Pusdienas
  • Vakariņas
  • Zivju un jūras produktu ēdieni
  • Pasaules Virtuve
  • Grilēts lasis folijā, kam piešķirta saldskāba un pikanta garša – tas pateicoties ingveram, čili, sojas mērcei un medum. Lasi drīkst grilēt arī cepeškrāsnī, tikai tad cepšanas laiks būs ilgāks.

    close-ad
    Saturs turpināsies pēc reklāmas
    Reklāma

    Ņem lielu folijas sloksni un apsmērē ar eļļu. Folijas sloksnes viducī liek laša fileju.

    Ingveru nomizo un sarīvē, čili izņem sēkliņas un sakapā. Sakapā arī sīpollokus.

    Lasim pārkaisa ingveru, pārlej sojas mērci un pārber sakapāto čili. Tad lasi apziež ar medu un pārkaisa ar lociņiem.

    Foliju satin vaļīgā kabatiņā un uzliek lasi uz karsta grila. Cep uz oglēm 10-15 minūtes, līdz zivs mīksta un tās gabaliņi viegli atdalās.

    Lai labi garšo!

    Seko Tasty arī Instagram profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!
    Publikācijas saturs vai tās jebkāda apjoma daļa ir aizsargāts autortiesību objekts Autortiesību likuma izpratnē, un tā izmantošana bez izdevēja atļaujas ir aizliegta. Vairāk lasi šeit.

    Comment Form