40Minūtes
5Sastāvdaļas
viegli
Sastāvdaļas
grūbas sāls piens speķis sīpoli
Sagatavošana
1
Grūbas vakarā ieliec traukā ar ūdeni piebriedināt. Neliec daudz, sanāks kā man - sāku puskatliņu, beidzu 2 lielos katlus.
2
Nākamā dienā liec jaunā ūdenī vārīties, kad pusmīkstas, piemet sāli, un sāc pa druskai liet pienu. To pamazām pēc vajadzības lej klāt.
3
Kad viss mīksts, tad gatavs.
4
Mērcei: apčurkstini speķīti ar sīpoliņiem, pieliec miltus, apcepini, pielej pienu, lai nav par biezu. Sāli, piparus un nedaudz cukuru. Pievieno putrai un apmaisi. Marinētu gurķīti neaizmirsti piegrauzt.
Iesūtīja: Trīne
Publikācijas saturs vai tās jebkāda apjoma daļa ir aizsargāts autortiesību objekts Autortiesību likuma izpratnē, un tā izmantošana bez izdevēja atļaujas ir aizliegta. Vairāk lasi šeit