Grūbu putra ar speķi
Foto: Shutterstock
4.1667 6
Sarežģītība: viegli
Pasniegt tūlīt pēc pagatavošanas

Grūbu putra ar speķi - garda klāt piedzerot kefīru, kam virsū uzbērts sāls un pipari.

Grūbas apcepina uz pannas, lai ir sausākas. Kartupeļus nomizo, sagriež kubiņos.

Sagriež cauraudzīti, sīpolus un burkānus. Tos apcep, pievieno sāli, piparus vai garšvielas.

Liek sautējamā katlā kārtām - kārta grūbas, kārta kartupeļu, sīpolu un burkānu, kārta speķa, tad atkal grūbas (virsējai kārtai jābūt grūbām).

Pārlej visu ar pienu, pievieno ūdeni, tā, lai ūdens ir mazliet virs grūbām.

Un zem vāka sautē tik ilgi, kamēr viss šķidrums izsautējies (man sanāk apmēram stundu sautēt).

Tad grūbas ir jau palikušas irdenas. Klāt dzer kefīru, kam virsū uzbērts sāls un pipari.

Iesūtīja:
Alija

Source

Pamanījāt kļūdu?
Iezīmējiet tekstu un nospiediet Ctrl + Enter!

Stingri aizliegts DELFI publicētos materiālus izmantot citos interneta portālos, masu informācijas līdzekļos vai jebkur citur, kā arī jebkādā veidā izplatīt, tulkot, kopēt, reproducēt vai kā citādi rīkoties ar DELFI publicētajiem materiāliem bez rakstiskas DELFI atļaujas saņemšanas, bet, ja atļauja ir saņemta, DELFI ir jānorāda kā publicētā materiāla avots.

Comment Form