Salāti ar grūbām, brokoļiem, āboliem, makreli un sīpoliem
Foto: Krzysztof Kozanowski
3.0000 1
Sarežģītība: vidēji
Pasniegt tūlīt pēc pagatavošanas
Loading...
Sastāvdaļas
150 g
150 g grūbas
grūbas
1 gab.
1 gab. kūpināta makrele
kūpināta makrele
1 gab.
1 gab. sarkanais sīpols
sarkanais sīpols
1 gab.
1 gab. neliela brokoļa galviņa
neliela brokoļa galviņa
sauja
sauja spināti
spināti
1 gab.
1 gab. ābols
ābols
Mērcei:
1 ĒK
1 ĒK bazilika pesto
bazilika pesto
1 ĒK
1 ĒK olīveļļa
olīveļļa
1 ĒK
1 ĒK citronu sula
citronu sula
  • Dažādi salāti
  • Zivju un jūras produktu salāti
  • Ikdienas maltītei
  • Romantiskas vakariņas
  • Poļu nacionālā virtuve
  • Pusdienas
  • Vakariņas
  • Klasiskas un pārbaudītas sastāvdaļas, kas savstarpēji veido neparastu un garšīgu maltīti – vārītas grūbas ar brokoļiem, makreles gabaliņiem, āboliem un zaļumiem. Recepti Tasty.lv lasītājiem laipni piedāvā poļu kulināre un grāmatas "Par āboliem" ("On Apples") autore Elīza Moravska.

    Saturs turpināsies pēc reklāmas
    Reklāma

    Grūbas izvāra, vadoties pēc norādījumiem uz paciņas. Gatavās grūbas atdzesē.

    Verdošā ūdenī noblanšē sīpola šķēlītes un brokoļa "ziedkopas" (pāris minūtes).

    Pēc tam sajauc grūbas ar sīpolu, brokoļiem un spinātu lapām lielā bļodā.

    Ar pirkstiem saplucina makreles filejas gabaliņus.

    Ābolus sagriež plānās šķēlītēs un apcep uz pannas sviestā, lai tie būtu tik tikko mīksti.

    Salātiem pievieno makreli un ābolus.

    Sajauc visas mērcei nepieciešamās sastāvdaļas.

    Salātus pasniedz, pārlejot tiem mērci tieši pirms pasniegšanas.

    Publikācijas saturs vai tās jebkāda apjoma daļa ir aizsargāts autortiesību objekts Autortiesību likuma izpratnē, un tā izmantošana bez izdevēja atļaujas ir aizliegta. Vairāk lasi šeit.

    Comment Form