9Sastāvdaļas
viegli
Sastāvdaļas
1 kgtomāti ķiploka daivas1 čili pipars1 ĒKmaltas koriandra sēklas1 ĒKHmeļi-suneļi1 liela bunte kinzas10 bazilika lapas1 ĒKcukurs1 ĒKsāls
Sagatavošana
1
Tomātus noblanšē, noņem tiem miziņas. Tomātus sagriež mazākos gabalos.
2
Kinzu, baziliku, hmeli-suneli, čili piparu, koriandra sēklas, nomizotus ķiplokus un sāli liek traukā un sablendē viendabīgā masā.
3
Tomātus liek katlā, pievieno cukuru un karsē 20 minūtes (kopš brīža, kad masa sāk burbuļot), ik pa laikam apmaisot.
4
Tad tomātus sablendē, pievieno tiem garšvielu un garšaugu masu. Visu samaisa un karsē vēl piecas minūtes.
5
Karstu masu lej sterilizētās burkās, burkas aizvāko, apgriež ar vākiem uz leju un atdzesē.
Lai labi garšo!
Publikācijas saturs vai tās jebkāda apjoma daļa ir aizsargāts autortiesību objekts Autortiesību likuma izpratnē, un tā izmantošana bez izdevēja atļaujas ir aizliegta. Vairāk lasi šeit