sātīgas zupas
Foto: Shutterstock
3.0000 2
16 porcijas 
Sarežģītība: viegli
Pasniegt tūlīt pēc pagatavošanas
Loading...
Sastāvdaļas

Kārtīga sildoša gulaša zupa jeb 'gujāš' ar maigām olu klimpām.

Sīpolus smalki sagriež un apcep gaiši brūnus cūku taukos, pārkaisa ar paprikas pulveri, piegriež gaļu un apcep. Tad pievieno sāli, piparus un lej katlā.

Pārlej ūdeni tik daudz, lai lēni sautētu gaļu kamēr tā mīksta. Pievieno sagrieztu papriku un kartupeļus, pēc 10 minūtēm pievieno sagrieztus tomātus, pielej ūdeni un vāra.

Pirms vārīšanas beigām pievieno vīnu un liek zupā nelielas klimpiņas, ko gatavo, sajaucot miltus ar olām – kad tās uzpeld, zupa ir gatava. Zupai jāizskatās koši sarkanai.

Zupa jāēd karsta!

Iesūtīja:
Sandrita

Source

Tasty
Pamanījāt kļūdu?
Iezīmējiet tekstu un nospiediet Ctrl + Enter!

Comment Form