Gulašs ar raudeni (oregano)
Foto: Shutterstock
5.0000 1
Sarežģītība: viegli
Pasniegt tūlīt pēc pagatavošanas
Loading...
Sastāvdaļas
 
cūkgaļa
cūkgaļa
 
liellopu gaļas buljona kubiņš
liellopu gaļas buljona kubiņš
 
sīpoli
sīpoli
 
sāls
sāls
 
malti melnie pipari
malti melnie pipari
 
lauru lapas
lauru lapas
 
raudene
raudene
 
paprika
paprika
 
paprikas pulveris
paprikas pulveris
 
tomāti
tomāti
 
hmeļi-suneļi
hmeļi-suneļi
 
zaļumi
zaļumi
  • Gaļas ēdieni
  • Karstās mērces
  • Ikdienas maltītei
  • Pusdienas
  • Vakariņas
  • Pasaules Virtuve
  • Gulašs ar raudeni (oregano) - atklāj jaunu garšu!

    close-ad
    Saturs turpināsies pēc reklāmas
    Reklāma

    Sagatavoju buljonu no ūdens un buljona kubiņiem, ūdeni ņemu ~ 2 reizes vairāk nekā plānoju gulaša daudzumu.

    Pannā apcep gaļu ar sāli un hmeli-suneli un melnajiem pipariem, visu iegāžu buljonā, kurš stāv uz normālas uguns un vārās.

    Cepu sīpolus (griežu smalki), kad paliek caurspīdīgi zeltaini pielieku smalki sagrieztu papriku (kura iepriekš apdedzināta uz uguns (es to daru uz gāzes) un tad zem auksta ūdens strūklas noskalota melnā-apdegusī miziņa) tomātus bez mizas (lieku uz aci), paprikas pulveri un pieberu šķipsniņu kaltētas raudenes.

    Kad viss smuki sasautējies šauju pie gaļas un sautēju, līdz iegūts man nepieciešamais daudzums un konsistence.

    Pie sīpoliem citi vēl beigās liek skābo krējumu, es nelieku. Manējie citreiz dara tā, liek piedevas (rīsi vai kartupeļi), pa virsu gulašu un vēl pa virsu tējkarote skābs krājums, izskatās labi, bet man krējums nevisai.

    Apkaisi ar zaļumiem un pasniedz.

    Iesūtīja: Laima

    Seko Tasty arī Instagram profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!
    Publikācijas saturs vai tās jebkāda apjoma daļa ir aizsargāts autortiesību objekts Autortiesību likuma izpratnē, un tā izmantošana bez izdevēja atļaujas ir aizliegta. Vairāk lasi šeit.

    Comment Form