Foto: Shutterstock
Garda ikdienas maltīte - gulašs ar tomātu mērci.
40Minūtes
10Sastāvdaļas
viegli

Sastāvdaļas

Porcijas: 3
500 gcūkgaļa2 gab.sīpoli2 gab.burkāni3 ĒKtomātu mērce1 ĒKmilti sāls pipari lauru lapa skābs krējums zaļumi

Sagatavošana

1

Gaļu sagriež kubiņos, kopā ar sīpoliem apcep, pievieno gabalos sagrieztus burkānus, sieliek katliņā, pārlej karstu ūdeni, lai gaļa un burkāni būtu apņemti.

2

Pievieno tomātu mērci, sāli, piparus, kaltētas vai svaigas selerijas, lauru lapu, sautē uz mazas uguns, līdz gaļa mīksta.

Iesūtīja: Vineta

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!