100Minūtes
7Sastāvdaļas
viegli
Sastāvdaļas
Porcijas: 4
500 ggaļa250 gsīpoli125 mlsarkanvīns375 mlūdens0.5 TKkanēlis sāls pipari
Sagatavošana
1
Gaļu sagriež, pievieno sāli, piparus, kanēli un 30 minūtes marinē.
2
Vīnu sajauc ar ūdeni un katliņā uzvāra. Pievieno sagrieztus sīpolus, lauru lapas un sautē zem vāka 30 minūtes.
3
Iemarinēto gaļu pievieno sīpoliem un sautē zem vāka, līdz gaļa gatava.
Iesūtīja: Ieva
Publikācijas saturs vai tās jebkāda apjoma daļa ir aizsargāts autortiesību objekts Autortiesību likuma izpratnē, un tā izmantošana bez izdevēja atļaujas ir aizliegta. Vairāk lasi šeit