Foto: Shutterstock
Marinēts gulašs, kas sautēts vīnā un sīpolos.
100Minūtes
7Sastāvdaļas
viegli

Sastāvdaļas

Porcijas: 4
500 ggaļa250 gsīpoli125 mlsarkanvīns375 mlūdens0.5 TKkanēlis sāls pipari

Sagatavošana

1

Gaļu sagriež, pievieno sāli, piparus, kanēli un 30 minūtes marinē.

2

Vīnu sajauc ar ūdeni un katliņā uzvāra. Pievieno sagrieztus sīpolus, lauru lapas un sautē zem vāka 30 minūtes.

3

Iemarinēto gaļu pievieno sīpoliem un sautē zem vāka, līdz gaļa gatava.

Iesūtīja: Ieva

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!