Gurķu-bumbieru zaļais kokteilis ar piparmētrām
Foto: Publicitātes foto
Sarežģītība: viegli
Pasniegt tūlīt pēc pagatavošanas

Ļoti viegls un atspirdzinošs zaļais kokteilis. Gurķiem un selerijām piemīt spēja izvadīt lieko ķermenī aizturēto šķidrumu, bet piparmētras kā antioksidanti palīdz šūnām cīnīties ar oksidatīvu stresu, kuru uzskata par galveno novecošanās procesu cēloni. Recepti piedāvā pavāre un uztura speciāliste Jevgēnija Jansone kopā ar veikalu tīklu "Elvi".

Sastāvdaļu daudzums paredzēts divām personām.

Nomazgātus dārzeņus un bumbieri (ar mizu) sagriež nelielos gabalos un sablenderē, pielejot citrona/laima sulu un pārējās sastāvdaļas.

Bauda nekavējoties!

Piebilde: Kaņepju sēklām ir specifiska garša, taču kaņepes ir labs prebiotiķis, tās sekmē probiotiķu jeb labās mikrofloras vairošanos un uzlabo gremošanas trakta veselību).

Publikācijas saturs vai tās jebkāda apjoma daļa ir aizsargāts autortiesību objekts Autortiesību likuma izpratnē, un tā izmantošana bez izdevēja atļaujas ir aizliegta. Vairāk lasi šeit.

Comment Form