Gurķu uzkoda ar ķiplokiem un sezama sēkliņām ķīniešu gaumē
Foto: Shutterstock
3.0000 2
Pasniegt tūlīt pēc pagatavošanas
Loading...
Sastāvdaļas
3 gab.
3 gab. garie gurķi
garie gurķi
2 gab.
2 gab. ķiploku daiviņas
ķiploku daiviņas
1/2 TK
1/2 TK jūras sāls
jūras sāls
1 TK
1 TK rīsu etiķis
rīsu etiķis
2 TK
2 TK sojas mērce
sojas mērce
1,5 TK
1,5 TK cukurs
cukurs
1 TK
1 TK sarkano piparu pārslas
sarkano piparu pārslas
1,5 TK
1,5 TK sezama sēklas
sezama sēklas
  • Ass un pikants ēdiens
  • Ātri pagatavojami ēdieni
  • Ēdieni veģetāriešiem
  • Mazkaloriju ēdieni
  • Dārzeņu un sēņu uzkodas
  • Dažādas uzkodas
  • Pasaules Virtuve
  • Vienkārši pagatavojama uzkoda un īsts našķītis tiem, kuriem tīk kreptīgās garšas. Ķiplokains marinēta gurķīša kraukšķīgums, patīkamā sezama sēkliņu klātbūtne un viegli austrumnieciska pēcgarša. Marinādes sulīgās garšas ar ķiplociņa noti savijušās ar gurķīša kraukšķīgo struktūru – tiešām lieliska MADE IN CHINA ideja.

    close-ad
    Saturs turpināsies pēc reklāmas
    Reklāma

    Nelielā bļodiņā sajauc caur ķiplokspiedi izspiestu ķiploku, sāli, rīsu etiķi, sojas mērcu, cukuru un sarkano piparu pārslas. Atstāj visu uz 10 minūtēm, lai garšas savelkas.

    Gurķiem nogriež galus, pārgriež uz pusēm, sagriež kumosa lieluma šķēlēs.

    Ieliek gurķus bļodā, kur tie tiks pasniegti. Pārlej ar sagatavoto marinādi, uzmanīgi iemaisa gurķu šķēlītēs. Pārkaisa ar sezama sēkliņām un pasniedz uzreiz.

    Seko Tasty arī Instagram profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!
    Publikācijas saturs vai tās jebkāda apjoma daļa ir aizsargāts autortiesību objekts Autortiesību likuma izpratnē, un tā izmantošana bez izdevēja atļaujas ir aizliegta. Vairāk lasi šeit.

    Comment Form