Halva no medus
Foto: Shutterstock
3.6000 5
15 porcijas 
Sarežģītība: viegli
Pasniegt atdzesētu
Loading...
Sastāvdaļas

Halva no medus - ātri pagatavojams saldums.

Katlā ar biezu apakšu vai čuguna pannā uzkarsēt sviestu, tad pievienot, nepārtraukti maisot izsijātus miltus un apcept, nepārtraucot maisīt, līdz iegūst irdenu, dzeltenu masu.

Tad pievienot medu, atkal maisīt un cept vēl 5 minūtes.

Gatavo halvu izlikt uz šķīvja vai cepešplāts, izlīdzināt virsmu ar slapju karoti, nedaudz atdzesēt un sagriezt nelielos gabaliņos.

Iesūtīja: Ieva

Source

Pamanījāt kļūdu?
Iezīmējiet tekstu un nospiediet Ctrl + Enter!

Stingri aizliegts DELFI publicētos materiālus izmantot citos interneta portālos, masu informācijas līdzekļos vai jebkur citur, kā arī jebkādā veidā izplatīt, tulkot, kopēt, reproducēt vai kā citādi rīkoties ar DELFI publicētajiem materiāliem bez rakstiskas DELFI atļaujas saņemšanas, bet, ja atļauja ir saņemta, DELFI ir jānorāda kā publicētā materiāla avots.

Comment Form