5.0000 1
12 porcijas 
Sarežģītība: viegli
Pasniegt atdzesētu
Loading...
Sastāvdaļas
2 glāzes
5 ĒK
6 ĒK

Halva no miltiem - tiem kam negaršo rieksti.

Cukuru iebērt katlā ar siltu ūdeni, izmaisīt un pagaidīt līdz uzvārās.

Miltus izsijāt, pievienot mīkstu sviestu, izjaukt, pievienot sīrupu un vēlreiz visu labi izjaukt, līdz iegūst viendabīgu masu.

Masu izliekt traukā, virsu nolīdzināt ar slapju karoti un atdzesēt.

Pirms pasniegšanas halvu sagriezt gabaliņos un salikt deserta traukā.

Iesūtīja: Ieva

Source

Pamanījāt kļūdu?
Iezīmējiet tekstu un nospiediet Ctrl + Enter!

Stingri aizliegts DELFI publicētos materiālus izmantot citos interneta portālos, masu informācijas līdzekļos vai jebkur citur, kā arī jebkādā veidā izplatīt, tulkot, kopēt, reproducēt vai kā citādi rīkoties ar DELFI publicētajiem materiāliem bez rakstiskas DELFI atļaujas saņemšanas, bet, ja atļauja ir saņemta, DELFI ir jānorāda kā publicētā materiāla avots.

Comment Form