Harčo ar liellopa gaļu un papriku
Foto: Shutterstock
4.1667 12
Sarežģītība: vidēji
Pasniegt tūlīt pēc pagatavošanas

Harčo - brangai pusdienu vai vakariņu maltītei.

Katlā ielej ūdeni. Ieliek liellopa gaļu, es izmantoju liellopa ribiņas. Uzvāra, noputo un vāra uz nelielas uguns līdz gaļa gatava.

Pa to laiku rīsus nomazgā vairākos ūdeņos, līdz ūdens vairs nav balts. Rīsus pārlej ar siltu ūdeni un atstāj uzbriest, līdz gaļa gatava.

Pannu uzkarsē, uzliek 1 ĒK sviestu un izkausē.

Pa to laiku sagriež sīpolu gredzenos, papriku – gabaliņos.

Uz pannas liek sīpolus un apcep zeltainus, cepšanas procesa vidū pievienojot arī papriku. Apceptiem sīpoliem un paprikai pievieno pastu. Samaisa un nedaudz pasautē. Līdz tomātu pasta nedaudz maina krāsu.

Kad gaļa mīksta, to izņem no buljona un atdzesē.

Buljonam pievieno rīsus, saceptos sīpolus un papriku ar tomātu pastu, garšvielas (izņemot zaļumus un ķiplokus) un sāli. Ja prasās stiprāku zupu, tad pievieno galda etiķi. Vāra līdz rīsi mīksti.
Gaļu sagriež gabaliņos. Ķiploku sagriež gabaliņos un pievieno zupai.

Iesūtīja: Lora

Source

Tasty
Pamanījāt kļūdu?
Iezīmējiet tekstu un nospiediet Ctrl + Enter!

Stingri aizliegts DELFI publicētos materiālus izmantot citos interneta portālos, masu informācijas līdzekļos vai jebkur citur, kā arī jebkādā veidā izplatīt, tulkot, kopēt, reproducēt vai kā citādi rīkoties ar DELFI publicētajiem materiāliem bez rakstiskas DELFI atļaujas saņemšanas, bet, ja atļauja ir saņemta, DELFI ir jānorāda kā publicētā materiāla avots.

Comment Form