Harčo ar liellopa gaļu un papriku
Foto: Shutterstock
4.1667 12
Sarežģītība: vidēji
Pasniegt tūlīt pēc pagatavošanas
Loading...
Sastāvdaļas
1 kg
1 kg liellopa gaļa
liellopa gaļa
500 g
500 g rīsi
rīsi
4 gab.
4 gab. sīpoli
sīpoli
2
2 paprika
paprika
1 gab.
1 gab. mazā burciņa tomātu pastas
mazā burciņa tomātu pastas
6 gab.
6 gab. ķiploka daiviņas
ķiploka daiviņas
 
lauru lapas
lauru lapas
 
hmeļi-suneļi
hmeļi-suneļi
 
koriandrs
koriandrs
 
melni piparu graudi
melni piparu graudi
 
sāls
sāls
 
pētersīļi vai koriandrs (kindza)
pētersīļi vai koriandrs (kindza)
  • Ass un pikants ēdiens
  • Ēdieni dzimšanas un vārda dienas ballītei
  • Ikdienas maltītei
  • Gaļas zupas
  • Pusdienas
  • Vakariņas
  • Pasaules Virtuve
  • Harčo - brangai pusdienu vai vakariņu maltītei.

    Saturs turpināsies pēc reklāmas
    Reklāma

    Katlā ielej ūdeni. Ieliek liellopa gaļu, es izmantoju liellopa ribiņas. Uzvāra, noputo un vāra uz nelielas uguns līdz gaļa gatava.

    Pa to laiku rīsus nomazgā vairākos ūdeņos, līdz ūdens vairs nav balts. Rīsus pārlej ar siltu ūdeni un atstāj uzbriest, līdz gaļa gatava.

    Pannu uzkarsē, uzliek 1 ĒK sviestu un izkausē.

    Pa to laiku sagriež sīpolu gredzenos, papriku – gabaliņos.

    Uz pannas liek sīpolus un apcep zeltainus, cepšanas procesa vidū pievienojot arī papriku. Apceptiem sīpoliem un paprikai pievieno pastu. Samaisa un nedaudz pasautē. Līdz tomātu pasta nedaudz maina krāsu.

    Kad gaļa mīksta, to izņem no buljona un atdzesē.

    Buljonam pievieno rīsus, saceptos sīpolus un papriku ar tomātu pastu, garšvielas (izņemot zaļumus un ķiplokus) un sāli. Ja prasās stiprāku zupu, tad pievieno galda etiķi. Vāra līdz rīsi mīksti.
    Gaļu sagriež gabaliņos. Ķiploku sagriež gabaliņos un pievieno zupai.

    Iesūtīja: Lora

    Publikācijas saturs vai tās jebkāda apjoma daļa ir aizsargāts autortiesību objekts Autortiesību likuma izpratnē, un tā izmantošana bez izdevēja atļaujas ir aizliegta. Vairāk lasi šeit.

    Comment Form