Harčo zupa
Foto: Shutterstock
3.3000 40
12 porcijas 
Sarežģītība: viegli
Pasniegt tūlīt pēc pagatavošanas
Loading...
Sastāvdaļas
500 g
500 g liellopa vai jēra gaļa
liellopa vai jēra gaļa
0.75 glāze
0.75 glāze rīsi
rīsi
1 gab.
1 gab. sīpols
sīpols
1 gab.
1 gab. paprika
paprika
2 gab.
2 gab. tomāti
tomāti
3-4 gab.
3-4 gab. ķiploka daiviņas
ķiploka daiviņas
 
sāls
sāls
 
malti melnie pipari
malti melnie pipari
 
lauru lapas
lauru lapas
 
hmeli-suneli
hmeli-suneli
 
tkemali
tkemali
 
kindza, pētersīļi, selerijas
kindza, pētersīļi, selerijas
  • Ass un pikants ēdiens
  • Ēdieni dzimšanas un vārda dienas ballītei
  • Ikdienas maltītei
  • Gaļas zupas
  • Pusdienas
  • Vakariņas
  • Pasaules Virtuve
  • Riktīgi gards harčo gruzīnu gaumē.

    close-ad
    Saturs turpināsies pēc reklāmas
    Reklāma

    Gaļu sagriež gabaliņos, pārlej ar aukstu ūdeni, uzvāra, noputo un vāra 30-40 minūtes.

    Pievieno iepriekš nomērcētus rīsus, smalki sagrieztus un viegli apceptus sīpolus, tomātus vai tomātu pastu un papriku.

    Zupu vāra, līdz rīsi un gaļa mīksta.

    5 minūtes pirms vārīšanās beigām pievieno sāli, maltus melnos piparus, lauru lapas, izspiestus ķiplokus, hmeli-suneli, tkemali un smalki sagrieztus zaļumus: kindzu, seleriju un/vai pētersīļus.

    Iesūtīja: Lidija

    Seko Tasty arī Instagram profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!
    Publikācijas saturs vai tās jebkāda apjoma daļa ir aizsargāts autortiesību objekts Autortiesību likuma izpratnē, un tā izmantošana bez izdevēja atļaujas ir aizliegta. Vairāk lasi šeit.

    Comment Form