
Loading...
Sastāvdaļas
500 g
500 g liellopa vai jēra gaļa
liellopa vai jēra gaļa0.75 glāze
0.75 glāze rīsi
rīsi1 gab.
1 gab. sīpols
sīpols1 gab.
1 gab. paprika
paprika2 gab.
2 gab. tomāti
tomāti3-4 gab.
3-4 gab. ķiploka daiviņas
ķiploka daiviņas sāls
sāls malti melnie pipari
malti melnie pipari lauru lapas
lauru lapas hmeli-suneli
hmeli-suneli tkemali
tkemali kindza, pētersīļi, selerijas
kindza, pētersīļi, selerijasRiktīgi gards harčo gruzīnu gaumē.
Saturs turpināsies pēc reklāmas
Reklāma
Gaļu sagriež gabaliņos, pārlej ar aukstu ūdeni, uzvāra, noputo un vāra 30-40 minūtes.
Pievieno iepriekš nomērcētus rīsus, smalki sagrieztus un viegli apceptus sīpolus, tomātus vai tomātu pastu un papriku.
Zupu vāra, līdz rīsi un gaļa mīksta.
5 minūtes pirms vārīšanās beigām pievieno sāli, maltus melnos piparus, lauru lapas, izspiestus ķiplokus, hmeli-suneli, tkemali un smalki sagrieztus zaļumus: kindzu, seleriju un/vai pētersīļus.
Iesūtīja: Lidija
Seko Tasty arī Instagram profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!
Publikācijas saturs vai tās jebkāda apjoma daļa ir aizsargāts autortiesību objekts Autortiesību likuma izpratnē, un tā izmantošana bez izdevēja atļaujas ir aizliegta. Vairāk lasi šeit.