Harčo zupa
Foto: Shutterstock
3.4138 29
12 porcijas 
Sarežģītība: viegli
Pasniegt tūlīt pēc pagatavošanas
Loading...
Sastāvdaļas
500 g
500 g liellopa vai jēra gaļa
liellopa vai jēra gaļa
0.75 glāze
0.75 glāze rīsi
rīsi
1 gab.
1 gab. sīpols
sīpols
1 gab.
1 gab. paprika
paprika
2 gab.
2 gab. tomāti
tomāti
3-4 gab.
3-4 gab. ķiploka daiviņas
ķiploka daiviņas
 
sāls
sāls
 
malti melnie pipari
malti melnie pipari
 
lauru lapas
lauru lapas
 
hmeli-suneli
hmeli-suneli
 
tkemali
tkemali
 
kindza, pētersīļi, selerijas
kindza, pētersīļi, selerijas
  • Ass un pikants ēdiens
  • Ēdieni dzimšanas un vārda dienas ballītei
  • Ikdienas maltītei
  • Gaļas zupas
  • Pusdienas
  • Vakariņas
  • Pasaules Virtuve
  • Riktīgi gards harčo gruzīnu gaumē.

    Saturs turpināsies pēc reklāmas
    Reklāma

    Gaļu sagriež gabaliņos, pārlej ar aukstu ūdeni, uzvāra, noputo un vāra 30-40 minūtes.

    Pievieno iepriekš nomērcētus rīsus, smalki sagrieztus un viegli apceptus sīpolus, tomātus vai tomātu pastu un papriku.

    Zupu vāra, līdz rīsi un gaļa mīksta.

    5 minūtes pirms vārīšanās beigām pievieno sāli, maltus melnos piparus, lauru lapas, izspiestus ķiplokus, hmeli-suneli, tkemali un smalki sagrieztus zaļumus: kindzu, seleriju un/vai pētersīļus.

    Iesūtīja: Lidija

    Publikācijas saturs vai tās jebkāda apjoma daļa ir aizsargāts autortiesību objekts Autortiesību likuma izpratnē, un tā izmantošana bez izdevēja atļaujas ir aizliegta. Vairāk lasi šeit.

    Comment Form