Foto: Shutterstock
Heka fileja ar burkānu mērci - garšīga gan aukstā, gan siltā veidā.
25Minūtes
9Sastāvdaļas
viegli

Sastāvdaļas

4 heka filejas2 burkāni2 sīpoli pēc garšasdilles1 lauru lapa melnie piparu graudi1 TKkarijs1 glāzetomātu mērce milti

Sagatavošana

1

Sarīvē daudz burkānus un apcep katliņā kopā ar sīpoliem (kam nepatīk - sīpolus var nelikt). Burkāniem pielej ūdeni, pasutina, pieliek dilles, lauru lapas, piparus, nedaudz kariju, pielej tomātu mērci, ļauj, lai virums uzburbuļo un noņem no uguns.

2

Heka gabaliņus apviļā miltos, izcep un katru gabaliņu no pannas pa taisno katliņā pie mērces.

Iesūtīja: cate

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!