Heka fileja ar burkānu mērci
Foto: Shutterstock
5.0000 2
Sarežģītība: viegli
Pasniegt tūlīt pēc pagatavošanas
Loading...
Sastāvdaļas
4
4 heka filejas
heka filejas
2
2 burkāni
burkāni
2
2 sīpoli
sīpoli
pēc garšas
pēc garšas dilles
dilles
1
1 lauru lapa
lauru lapa
 
melnie piparu graudi
melnie piparu graudi
1 TK
1 TK karijs
karijs
1 glāze
1 glāze tomātu mērce
tomātu mērce
 
milti
milti
  • Ātri pagatavojami ēdieni
  • Ikdienas maltītei
  • Pusdienas
  • Vakariņas
  • Zivju un jūras produktu ēdieni
  • Pasaules Virtuve
  • Heka fileja ar burkānu mērci - garšīga gan aukstā, gan siltā veidā.

    close-ad
    Saturs turpināsies pēc reklāmas
    Reklāma

    Sarīvē daudz burkānus un apcep katliņā kopā ar sīpoliem (kam nepatīk - sīpolus var nelikt). Burkāniem pielej ūdeni, pasutina, pieliek dilles, lauru lapas, piparus, nedaudz kariju, pielej tomātu mērci, ļauj, lai virums uzburbuļo un noņem no uguns.

    Heka gabaliņus apviļā miltos, izcep un katru gabaliņu no pannas pa taisno katliņā pie mērces.

    Iesūtīja: cate

    Seko Tasty arī Instagram profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!
    Publikācijas saturs vai tās jebkāda apjoma daļa ir aizsargāts autortiesību objekts Autortiesību likuma izpratnē, un tā izmantošana bez izdevēja atļaujas ir aizliegta. Vairāk lasi šeit.

    Comment Form