Foto: Shutterstock
Gardai maltītei - sautēta heka fileja saldajā krējumā un sīpolos.
30Minūtes
5Sastāvdaļas
viegli

Sastāvdaļas

heks saldais krējums sīpoli sāls dilles

Sagatavošana

1

Pannā sakarsētā eļļā apcep sasmalcinātus sīpolus, tad tiem virsū liek zivs gabalus, pārlej ar saldo krējumu, uzkaisa sāli, piparus un zem vāka sautē, līdz zivs gatava - aptuveni 10-12 minūtes.

2

Beigās pievieno sagrieztas dilles. Iznāk gan zivs, gan mērce.

* var sautēt pienā, bet tad ar sīpoliem apcep miltus (mērces sabiezināšanai), liek zivi, uzlej pienu, viegli apmaisa, izsautē.

Iesūtīja: Taiga

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!