Smūtijs ar hurmu
Foto: Shutterstock
5.0000 1
2 porcijas 
Sarežģītība: viegli
Pasniegt tūlīt pēc pagatavošanas

Ja gadījies tikt pie īpaši mīkstām hurmām, tad no šiem augļiem var pagatavot saldenu blendēto kokteili jeb smūtiju. Pievieno mazliet mandeļu piena, kanēli aromātam un dateles saldumam.

Apelsīnus nomizo un sadala daiviņās. Hurmas nomazgā un sagriež daiviņās. Augļus ieliek uz 30 minūtēm saldētavā.

Kad augļi nedaudz sasaldēti, izņem laukā un saber blendera krūzē. Pievieno ingveru, dateles, kanēli un visam pārlej mandeļu pienu vai, ja smūtiju gribas atspirdzinošāku, – minerālūdeni.

Kokteili sablendē viendabīgā masā. Pārlej glāzēs un pasniedz. Lai labi garšo!

Source

Tasty
Pamanījāt kļūdu?
Iezīmējiet tekstu un nospiediet Ctrl + Enter!

Stingri aizliegts DELFI publicētos materiālus izmantot citos interneta portālos, masu informācijas līdzekļos vai jebkur citur, kā arī jebkādā veidā izplatīt, tulkot, kopēt, reproducēt vai kā citādi rīkoties ar DELFI publicētajiem materiāliem bez rakstiskas DELFI atļaujas saņemšanas, bet, ja atļauja ir saņemta, DELFI ir jānorāda kā publicētā materiāla avots.

Comment Form