Picas mīklas recepte
Foto: Shutterstock
0 0
Loading...
Sastāvdaļas
250 g
250 g rupja maluma kviešu milti
rupja maluma kviešu milti
250 g
250 g smalkie kviešu milti
smalkie kviešu milti
7 g
7 g sausais raugs
sausais raugs
2 ĒK
2 ĒK sāls
sāls
3 ĒK
3 ĒK olīveļļa
olīveļļa
300 ml
300 ml silts ūdens
silts ūdens
  • Dažādas mīklas
  • Picas un karstmaizes
  • Pasaules Virtuve
  • Gardas picas noslēpums ir izdevusies picas mīkla, tāpēc izmanto šo recepti, kā atskaites punktu ceļā uz ideālu mājās gatavotu picu.

    close-ad
    Saturs turpināsies pēc reklāmas
    Reklāma

    Lielā bļodā sajauc kopā abus veidu miltus ar sāli un sauso raugu. Pamazām pievieno silto ūdeni un eļļu, un ar miksera palīdzību, uz vidējo ātrumu maisi, līdz sastāvdaļas ir sajaukušās.

    Tad samazini miksera ātrumu un maisi mīklu lēni aptuveni astoņas minūtes, līdz pazūd visi kunkuļi.

    Ja nevēlies izmantot mikseri, vari mīklu mīcīt ar rokām.

    Ja nepieciešams, mīklai var pievienot vairāk miltu, taču liec aiz auss - pārāk daudz miltu padarīs mīklu sausāku un pēc cepšanas cietāku.

    Pārliec samīcīto mīklu tīrā bļodā, pārklāj to ar pārtikas plēvi un atstāj to uzrūgt istabas temperatūrā vismaz uz 45-60 minūtēm.

    Seko Tasty arī Instagram profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!
    Publikācijas saturs vai tās jebkāda apjoma daļa ir aizsargāts autortiesību objekts Autortiesību likuma izpratnē, un tā izmantošana bez izdevēja atļaujas ir aizliegta. Vairāk lasi šeit.

    Comment Form