Iebiezinātā vistas zupa bulgāru gaumē
Foto: Privātais arhīvs
Sarežģītība: viegli
Pasniegt tūlīt pēc pagatavošanas

"Ļoti garšīga vistas zupa bulgāru gaumē. Tās noslēpums slēpjas zupas iebiezināšanā," skaidro mūsu lasītāja Natalija Novikova.

Vistas kājas liek katliņā, pārlej ar ūdeni un noputojot vāra, līdz gaļa mīksta un atdalās no kauliem.

Burkānus, sīpolu, papriku un šampinjonus sasmalcina, apcep pannā sakarsētā eļļā. Kartupeļus nomizo, sagriež kubiņos.

Buljonu nokāš, lej atpakaļ katlā. Vistas gaļu atdala no kauliem un ādas, liek buljonā. Pievieno buljonam arī pannas saturu, kartupeļus, sāli, piparus un lauru lapas. Vāra, līdz kartupeļi ir mīksti.

Dažas minūtes pirms vārīšanas beigām pievieno nūdeles.

Sagatavo masu zupas iebiezināšanai. Bļodā sakuļ olas dzeltenumu ar kefīru, citronu sulu un miltiem, līdz masa ir viendabīga. Tad lēnām pielej kausiņu karsta zupas šķidruma un ātri maisa, lai masu nesarauj kunkuļos. Pielej vēl vienu kausu zupas šķidruma un izmaisa.

Sagatavoto šķidrumu lej katlā, iemaisa zupā, pakarsē 1-2 minūtes un noņem katliņu no plīts.

Pievieno zupai kapātus zaļumus un pasniedz galdā.

Lai labi garšo!

Source

Tasty
Pamanījāt kļūdu?
Iezīmējiet tekstu un nospiediet Ctrl + Enter!

Stingri aizliegts DELFI publicētos materiālus izmantot citos interneta portālos, masu informācijas līdzekļos vai jebkur citur, kā arī jebkādā veidā izplatīt, tulkot, kopēt, reproducēt vai kā citādi rīkoties ar DELFI publicētajiem materiāliem bez rakstiskas DELFI atļaujas saņemšanas, bet, ja atļauja ir saņemta, DELFI ir jānorāda kā publicētā materiāla avots.

Comment Form