Foto: Woman's Weekly/REX/Vida Press
Mafini, kas atgādinās kokosriekstu konfektes. Izcili gaisīgi un saldeni, ar ievārījumu, kas paslēpies kūciņas viducī.
45Minūtes
13Sastāvdaļas
viegli

Sastāvdaļas

Porcijas: 12
100 gsviests (izkausēts)300 gmilti1 TKcepamais pulveris150 gcukurs60 gkokosriekstu skaidiņas1 ola285 mlpaniņas1 TKkokosriekstu esence4 ĒKzemeņu ievārījums DEKORĒŠANAI:30 gsviests30 gpūdercukurs30 gkokosriekstu skaidiņas

Sagatavošana

1

Cepeškrāsni uzkarsē līdz 190°C.

2

Bļodā iesijā miltus, cepamo pulveri, cukuru un pieber kokosriekstu skaidiņas. Atsevišķā traukā sakuļ olu, paniņas un kokosriekstu ekstraktu. Tad slapjās sastāvdaļas pievieno miltu masai, neaizmirstot arī izkausēto sviestu, un kārtīgi visu samaisa.

3

Sagatavo mafinu pannu ar papīra mafinu formiņām. Pusi no formiņas piepilda ar mīklu, tad to pārlej ar tējkaroti ievārījuma, bet to pārsedz ar vēl vienu ēdamkaroti mīklas. Un tā, līdz visas 12 mafinu formiņas sapildītas.

4

Mafinus liek cepeškrāsnī un cep 25 minūtes, līdz tie skaisti pacēlušies un zeltaini.

5

Kad mafini padzisuši, tos dekorē. Vispirms virsu apsmērē ar izkausētu sviestu, tad pārkaisa ar pūdercukuru un kokosriekstu skaidiņām.

Lai labi garšo!

Foto: Woman's Weekly/REX/Vida Press
Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!