Kokosriekstu mafini
Foto: Woman's Weekly/REX/Vida Press
3.1250 8
12 porcijas 
Sarežģītība: viegli
Pasniegt atdzesētu
Loading...
Sastāvdaļas
100 g
100 g sviests (izkausēts)
sviests (izkausēts)
300 g
300 g milti
milti
1 TK
1 TK cepamais pulveris
cepamais pulveris
150 g
150 g cukurs
cukurs
60 g
60 g kokosriekstu skaidiņas
kokosriekstu skaidiņas
1
1 ola
ola
285 ml
285 ml paniņas
paniņas
1 TK
1 TK kokosriekstu esence
kokosriekstu esence
4 ĒK
4 ĒK zemeņu ievārījums
zemeņu ievārījums
Dekorēšanai:
30 g
30 g sviests
sviests
30 g
30 g pūdercukurs
pūdercukurs
30 g
30 g kokosriekstu skaidiņas
kokosriekstu skaidiņas
  • Bērnu ballītes ēdieni
  • Ēdieni dzimšanas un vārda dienas ballītei
  • Kēksi
  • Mafini
  • Pasaules Virtuve
  • Mafini, kas atgādinās kokosriekstu konfektes. Izcili gaisīgi un saldeni, ar ievārījumu, kas paslēpies kūciņas viducī.

    close-ad
    Saturs turpināsies pēc reklāmas
    Reklāma

    Cepeškrāsni uzkarsē līdz 190°C.

    Bļodā iesijā miltus, cepamo pulveri, cukuru un pieber kokosriekstu skaidiņas. Atsevišķā traukā sakuļ olu, paniņas un kokosriekstu ekstraktu. Tad slapjās sastāvdaļas pievieno miltu masai, neaizmirstot arī izkausēto sviestu, un kārtīgi visu samaisa.

    Sagatavo mafinu pannu ar papīra mafinu formiņām. Pusi no formiņas piepilda ar mīklu, tad to pārlej ar tējkaroti ievārījuma, bet to pārsedz ar vēl vienu ēdamkaroti mīklas. Un tā, līdz visas 12 mafinu formiņas sapildītas.

    Mafinus liek cepeškrāsnī un cep 25 minūtes, līdz tie skaisti pacēlušies un zeltaini.

    Kad mafini padzisuši, tos dekorē. Vispirms virsu apsmērē ar izkausētu sviestu, tad pārkaisa ar pūdercukuru un kokosriekstu skaidiņām.

    Lai labi garšo!

    Kokosriekstu mafini
    Foto: Woman's Weekly/REX/Vida Press
    Seko Tasty arī Instagram profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!
    Publikācijas saturs vai tās jebkāda apjoma daļa ir aizsargāts autortiesību objekts Autortiesību likuma izpratnē, un tā izmantošana bez izdevēja atļaujas ir aizliegta. Vairāk lasi šeit.

    Comment Form