
Loading...
Sastāvdaļas
Salātiem
1 gab.
1 gab. kāposts
kāposts3 gab.
3 gab. sarkanā paprika
sarkanā paprika3 gab.
3 gab. burkāni
burkāniMarinādei
500 ml
500 ml karsts ūdens
karsts ūdens50 g
50 g cukurs
cukurs1 ĒK
1 ĒK sāls
sāls70 ml
70 ml olīveļļa
olīveļļa40 ml
40 ml ābolu etiķis 5%
ābolu etiķis 5%Ilma Rugāja šos salātus ģimenei gatavo nedēļai – un ar katru dienu tie kļūst garšīgāki un garšīgāki! Tie ir veselīgi, atspirdzinoši un arī ekonomiski saudzējoši. Salātu marināde lieliski varot apārstēt arī no rīta pēc ballītes sāpošu galvu.
Saturs turpināsies pēc reklāmas
Reklāma
Visus dārzeņus saēvelē (vai smalki sagriež) un sajauc (visvieglāk ar rokām lielā bļodā). Dārzeņu proporcijas var brīvi variēt.
Sagatavo marinādi: karstā (uzvārītā) ūdeni liek visu pēc kārtas - sāli, cukuru, eļļu un etiķi. Visu kārtīgi sajauc, lai cukurs un sāls izšķīst.
Uzlej dārzeņiem karsto marinādi. Tad salātus saliek burkās (nevajag traki sastampāt) un pārlej marinādi, kas palikusi bļodā.
Lai labi garšo!
Seko Tasty arī Instagram profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!
Publikācijas saturs vai tās jebkāda apjoma daļa ir aizsargāts autortiesību objekts Autortiesību likuma izpratnē, un tā izmantošana bez izdevēja atļaujas ir aizliegta. Vairāk lasi šeit.