Burkānu un ingvera krēmzupa
Foto: Shutterstock
4.0000 2
2 porcijas 
Sarežģītība: viegli
Pasniegt tūlīt pēc pagatavošanas

Sildoša un ātri pagatavojama burkānu krēmzupa ar izteiksmīgo ingveru. Īpaši ieteicams baudīt, lai izvairītos no baciļiem un stiprinātu veselību garšīgi.

Katliņā saber gabaliņos sagrieztus burkānus. Pievieno ingveru, kurkumu, kajēnas piparus. Visu pārlej ar buljonu un vāra apmēram 10 minūtes.

Tad zupai pievieno gabaliņos saplucinātu maizi un turpina vārīt, līdz burkāni mīksti. Gatavo zupu pārlej blenderī un sablendē, līdz iegūta krēmzupas konsistence.

Krēmzupu pārlej katliņā, iemaisa tajā skābo krējumu un vēlreiz uzsilda. Pasniedz, kamēr zupa vēl karsta.

Lai labi garšo!

Source

Tasty
Pamanījāt kļūdu?
Iezīmējiet tekstu un nospiediet Ctrl + Enter!

Stingri aizliegts DELFI publicētos materiālus izmantot citos interneta portālos, masu informācijas līdzekļos vai jebkur citur, kā arī jebkādā veidā izplatīt, tulkot, kopēt, reproducēt vai kā citādi rīkoties ar DELFI publicētajiem materiāliem bez rakstiskas DELFI atļaujas saņemšanas, bet, ja atļauja ir saņemta, DELFI ir jānorāda kā publicētā materiāla avots.

Comment Form