Indiešu maize Naana
Foto: Shutterstock
2.5000 2
4 porcijas 
Sarežģītība: viegli
Pasniegt tūlīt pēc pagatavošanas
Loading...
Sastāvdaļas
0.25 TK
0.25 TK sausais raugs
sausais raugs
250 g
250 g milti
milti
1 TK
1 TK cukurs
cukurs
0.5 TK
0.5 TK sāls
sāls
1 ĒK
1 ĒK eļļa
eļļa
0.5 TK
0.5 TK cepamais pulveris
cepamais pulveris
2 ĒK
2 ĒK dabiskā jogurts vai mazāk trekns krējums
dabiskā jogurts vai mazāk trekns krējums
100 ml
100 ml ūdens
ūdens
  • Indiešu nacionālā virtuve
  • Maize
  • Svaiga, pašcepta un garda indiešu maize Naana.

    close-ad
    Saturs turpināsies pēc reklāmas
    Reklāma
    Maizes mašīnai liek mīklas režīmu ar 2 raudzēšanām (t.i., nederēs picas režīms). 

    Gatavo mīklu sadala 4 vienādās daļās un katru izrullē ~10 x 25 cm ovālās plāksnītēs. 

    Tas ir tieši tik, lai visas 4 varētu uzlikt uz standarta cepešpannas. 

    Liekam uz cepešplāts, kas labi iesmērēta ar eļļu. 

    Cep zem sakarsēta grila no katras puses pa 3 minūtes.

    Iesūtīja: Vina
    Seko Tasty arī Instagram profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!
    Lai ierobežotu dezinformācijas kampaņu izplatību, portāls "Delfi" apturējis iespēju komentēt rakstus
    Publikācijas saturs vai tās jebkāda apjoma daļa ir aizsargāts autortiesību objekts Autortiesību likuma izpratnē, un tā izmantošana bez izdevēja atļaujas ir aizliegta. Vairāk lasi šeit.

    Comment Form