Foto: Shutterstock
Ingvera sukādes izmanto gan dažādu ēdienu gatavošanā, gan tāpat - pie tējas, gan kā našķi.
2Sastāvdaļas
viegli

Sastāvdaļas

ingvers cukurs

Sagatavošana

1

Sagriež ingveru šķēlītēs un liek karstā cukura sīrupā:

2

uzvāra, ļauj virties (vārīties) 1 minūti, izslēdz, kad atdzisis,

3

uzvāra atkal, ļauj virties 1 minūti, izslēdz, kad atdzisis,

4

uzvāra atkal, ļauj virties 1 minūti, izslēdz, kad atdzisis,

5

uzvāra atkal, ļauj virties 1 minūti, izslēdz, kad atdzisis

6

uzvāra atkal, ļauj virties 1 minūti, izslēdz....

7

... tā turpina līdz laikam, kad gabaliņi kļūst caurspīdīgi.

8

Mazliet padzesē, tad izliek ar putu karoti uz cepamā papīra un ļauj apkalst. Saber burkā ar cieši noslēdzamu vāciņu.

Iesūtīja: Vina

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!