Īpaši mitrs un pufīgs banānu-upeņu kēkss
Foto: DELFI
3.0000 2
Sarežģītība: viegli
Pasniegt atdzesētu
Loading...
Sastāvdaļas
150 g
150 g milti
milti
100 g
100 g cukurs
cukurs
2 gab.
2 gab. olas
olas
80 g
80 g sviests
sviests
1 TK
1 TK soda
soda
šķipsna
šķipsna vaniļas cukurs
vaniļas cukurs
1 gab.
1 gab. banāns
banāns
5 ĒK
5 ĒK upenes
upenes
  • Ātri pagatavojami ēdieni
  • Ēdieni bērniem
  • Ēdieni veģetāriešiem
  • Piknika ēdienu receptes
  • Ikdienas maltītei
  • Lieldienu receptes
  • Kēksi
  • Pasaules Virtuve
  • Kamēr cepeškrāsns silst, var iejaukt mīklu un vēl kafiju uztaisīt! Tikai stundas laikā var tikt pie garda kēksa, kurā draudzīgi sadzīvo spirgtās ogas un saldais banāns.

    close-ad
    Saturs turpināsies pēc reklāmas
    Reklāma

    Kārtīgi nogatavojušos banānu saspaida bļodā ar dakšiņu. Iesit divas olas un ar dakšiņu visu sakuļ.

    Pievieno izkausētu sviestu (to var aizvietot ar kvalitatīvu eļļu). Ber klāt cukuru, vaniļas cukuru, izsijātus miltus un sodu, visu kārtīgi sakuļ.

    Pievieno piecas ēdamkarotes upeņu (izmantoju atlaidinātas upenes, ko atradu saldētavas dziļumos) un uzmanīgi samaisa. Kēkss noteikti tikpat labi garšotu arī ar ķiršiem.

    Cep 45 minūtes 180 grādos.


    Lai labi garšo!

    Seko Tasty arī Instagram profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!
    Publikācijas saturs vai tās jebkāda apjoma daļa ir aizsargāts autortiesību objekts Autortiesību likuma izpratnē, un tā izmantošana bez izdevēja atļaujas ir aizliegta. Vairāk lasi šeit.

    Comment Form