Foto: DELFI
Kamēr cepeškrāsns silst, var iejaukt mīklu un vēl kafiju uztaisīt! Tikai stundas laikā var tikt pie garda kēksa, kurā draudzīgi sadzīvo spirgtās ogas un saldais banāns.
60Minūtes
8Sastāvdaļas
viegli

Sastāvdaļas

150 gmilti100 gcukurs2 gab.olas80 gsviests1 TKsoda šķipsnavaniļas cukurs1 gab.banāns5 ĒKupenes

Sagatavošana

1

Kārtīgi nogatavojušos banānu saspaida bļodā ar dakšiņu. Iesit divas olas un ar dakšiņu visu sakuļ.

2

Pievieno izkausētu sviestu (to var aizvietot ar kvalitatīvu eļļu). Ber klāt cukuru, vaniļas cukuru, izsijātus miltus un sodu, visu kārtīgi sakuļ.

3

Pievieno piecas ēdamkarotes upeņu (izmantoju atlaidinātas upenes, ko atradu saldētavas dziļumos) un uzmanīgi samaisa. Kēkss noteikti tikpat labi garšotu arī ar ķiršiem.

4
Cep 45 minūtes 180 grādos.

Lai labi garšo!

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!