Foto: Shutterstock
Īpašām viesībām - īpaši gardās "irbītes" ar žāvētas gaļas un olas pildījumu.

::rcepte::

Gaļu izklapē ar gaļas āmurīti, apkaisa ar garšvielām un tad liek pildījumu: žāvētas gaļas strēmelīti, sīpola strēmelīti, vārītas olas šķēli, burkāna stienīti. Satin rullītī, nosien ar diegu, uz sausas pannas apcep.

Aplej ar buljonu un sautē diezgan ilgu laiku. "Irbītes" izņem no buljona, izņem diegus. No buljona, kur sautējās, uztaisa mērci un saliek atpakaļ irbītes.

50Minūtes
6Sastāvdaļas
vidēji

Sastāvdaļas

liellopa vai jaunlopa gaļa garšvielas žāvēta gaļa sīpoli vārītas olas burkāni

Sagatavošana

* pildījumus var daudz un dažādi variēt, var likt arī papriku, šampinjonus, arī ļoti garšīgi sanāk žāvētā gaļa ar sīpolu un rupjmaizes stienīti.

Iesūtīja: vinčiks

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!