'Irbītes' ar žāvētas gaļas un olas pildījumu
Foto: Shutterstock
0 0
Sarežģītība: vidēji
Pasniegt tūlīt pēc pagatavošanas
Loading...
Sastāvdaļas
 
liellopa vai jaunlopa gaļa
liellopa vai jaunlopa gaļa
 
garšvielas
garšvielas
 
žāvēta gaļa
žāvēta gaļa
 
sīpoli
sīpoli
 
vārītas olas
vārītas olas
 
burkāni
burkāni
  • Bēru mielasts
  • Ēdieni dzimšanas un vārda dienas ballītei
  • Kāzu ēdienkarte
  • Kristību ēdienkarte
  • Lieldienu receptes
  • Mārtiņdienas cienasts
  • Mātes dienas ēdieni
  • Romantiskas vakariņas
  • Ziemassvētku receptes
  • Gaļas ēdieni
  • Pusdienas
  • Vakariņas
  • Pasaules Virtuve
  • Īpašām viesībām - īpaši gardās "irbītes" ar žāvētas gaļas un olas pildījumu.

    close-ad
    Saturs turpināsies pēc reklāmas
    Reklāma

    ::rcepte::

    Gaļu izklapē ar gaļas āmurīti, apkaisa ar garšvielām un tad liek pildījumu: žāvētas gaļas strēmelīti, sīpola strēmelīti, vārītas olas šķēli, burkāna stienīti. Satin rullītī, nosien ar diegu, uz sausas pannas apcep.

    Aplej ar buljonu un sautē diezgan ilgu laiku. "Irbītes" izņem no buljona, izņem diegus. No buljona, kur sautējās, uztaisa mērci un saliek atpakaļ irbītes.

    * pildījumus var daudz un dažādi variēt, var likt arī papriku, šampinjonus, arī ļoti garšīgi sanāk žāvētā gaļa ar sīpolu un rupjmaizes stienīti.

    Iesūtīja: vinčiks

    Publikācijas saturs vai tās jebkāda apjoma daļa ir aizsargāts autortiesību objekts Autortiesību likuma izpratnē, un tā izmantošana bez izdevēja atļaujas ir aizliegta. Vairāk lasi šeit.

    Comment Form