'Irbītes' ar žāvētas gaļas un olas pildījumu
Foto: Shutterstock
Sarežģītība: vidēji
Pasniegt tūlīt pēc pagatavošanas

Īpašām viesībām - īpaši gardās "irbītes" ar žāvētas gaļas un olas pildījumu.

::rcepte::

Gaļu izklapē ar gaļas āmurīti, apkaisa ar garšvielām un tad liek pildījumu: žāvētas gaļas strēmelīti, sīpola strēmelīti, vārītas olas šķēli, burkāna stienīti. Satin rullītī, nosien ar diegu, uz sausas pannas apcep.

Aplej ar buljonu un sautē diezgan ilgu laiku. "Irbītes" izņem no buljona, izņem diegus. No buljona, kur sautējās, uztaisa mērci un saliek atpakaļ irbītes.

* pildījumus var daudz un dažādi variēt, var likt arī papriku, šampinjonus, arī ļoti garšīgi sanāk žāvētā gaļa ar sīpolu un rupjmaizes stienīti.

Iesūtīja: vinčiks

Source

Tasty
Pamanījāt kļūdu?
Iezīmējiet tekstu un nospiediet Ctrl + Enter!

Stingri aizliegts DELFI publicētos materiālus izmantot citos interneta portālos, masu informācijas līdzekļos vai jebkur citur, kā arī jebkādā veidā izplatīt, tulkot, kopēt, reproducēt vai kā citādi rīkoties ar DELFI publicētajiem materiāliem bez rakstiskas DELFI atļaujas saņemšanas, bet, ja atļauja ir saņemta, DELFI ir jānorāda kā publicētā materiāla avots.

Comment Form