Īstais ukraiņu borščs pēc sešdesmito gadu receptes
Foto: Shutterstock
0 0
Sarežģītība: viegli
Pasniegt tūlīt pēc pagatavošanas
Loading...
Sastāvdaļas
400 g
400 g ūdens
ūdens
100 g
100 g cūkgaļa, trekna
cūkgaļa, trekna
100 g
100 g bietes
bietes
50 g
50 g kāposti
kāposti
50 g
50 g kartupeļi
kartupeļi
1 gab.
1 gab. sīpols
sīpols
2 gab.
2 gab. burkāni
burkāni
1 gab.
1 gab. pētersīļu buntīte
pētersīļu buntīte
15 g
15 g tomātu biezenis
tomātu biezenis
10 g
10 g tauki
tauki
1 TK
1 TK kviešu milti
kviešu milti
20 g
20 g skābs krējums
skābs krējums
pēc garšas
pēc garšas garšvielas un garšaugi
garšvielas un garšaugi
pēc garšas
pēc garšas sāls
sāls
pēc garšas
pēc garšas pipari
pipari
2 gab.
2 gab. lauru lapas
lauru lapas
  • Dārzeņu zupas
  • Gaļas zupas
  • Pusdienas
  • Vakariņas
  • Ukraiņu nacionālā virtuve
  • Ukraiņu borščs šajās dienās ēsts kafejnīcās un restorānos un beidzot gribas pamēģināt to pagatavot mājās? Tas ir viegli! Sātīga un ļoti garda zupa – un pati aktuālākā zupa visās virtuvēs šobrīd.

    close-ad
    Saturs turpināsies pēc reklāmas
    Reklāma

    Bietes sagriež salmiņos, liek katliņā sakarsētos taukos un maisot cep. Pievieno tomātu biezeni un visu kopā vēl apcep.

    Pielej nedaudz buljonu vai ūdeni, pievieno etiķi un sautē, līdz bietes mīkstas.

    Receptē minētajā ūdens daudzumā liek cūkas gaļu, vairākkārt noputo un vāra, līdz gaļa pusmīksta.

    Pievieno sagrieztus svaigus kāpostus, kartupeļus, salmiņos sasmalcinātus un taukos apceptus burkānus, pētersīļus, sāli, piparus, lauru lapas un vāra visu gandrīz mīkstu.

    Pievieno sautētās bietes, izkarsētus, atšķaidītus kviešu miltus un uzvāra.

    Pirms pasniegšanas borščam pieliek cukuru un skābu krējumu.

    Īstais ukraiņu borščs pēc sešdesmito gadu receptes
    Foto: Shutterstock

    Lai labi garšo!

    Seko Tasty arī Instagram profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!
    Publikācijas saturs vai tās jebkāda apjoma daļa ir aizsargāts autortiesību objekts Autortiesību likuma izpratnē, un tā izmantošana bez izdevēja atļaujas ir aizliegta. Vairāk lasi šeit.

    Comment Form