Hinkaļi ar malto gaļu
Foto: Publicitātes attēls
3.4000 5
Sarežģītība: vidēji
Pasniegt tūlīt pēc pagatavošanas
Loading...
Sastāvdaļas
Mīklai:
1 kg
20 g
400 ml
Pildījumam:
pēc garšas
pēc garšas
pēc garšas

Gardie mīklas sainīši ar sātīgu maltās gaļas pildījumu – gruzīnu virtuves izcilie pelmenīši hinkaļi (khinkali). Ar recepti dalās gruzīnu restorāna "Alaverdi" šefpavārs Šota Mudžirišvili (Shota Mujirishvili).

Pildījuma gaļu sajauc ar sasmalcinātiem sīpoliem, pievieno sāli, piparus un koriandru.

No mīklai nepieciešamajām sastāvdaļām sajauc mīklu, kārtīgi to izrullē, ar formu izspiež apaļus apļus.

Apļa vidū liek pildījumu, malas saņem kopā un aizspiež, vizuāli izveidojot sainīti. Vāra sālsūdenī, līdz tie uzpeld (aptuveni 10 minūtes), un tad pasniedz karstus kopā ar svaigiem, sakapātiem zaļumiem.

Source

Tasty
Pamanījāt kļūdu?
Iezīmējiet tekstu un nospiediet Ctrl + Enter!

Stingri aizliegts DELFI publicētos materiālus izmantot citos interneta portālos, masu informācijas līdzekļos vai jebkur citur, kā arī jebkādā veidā izplatīt, tulkot, kopēt, reproducēt vai kā citādi rīkoties ar DELFI publicētajiem materiāliem bez rakstiskas DELFI atļaujas saņemšanas, bet, ja atļauja ir saņemta, DELFI ir jānorāda kā publicētā materiāla avots.

Comment Form