60Minūtes
10Sastāvdaļas
viegli
Sastāvdaļas
Porcijas: 7
500 gsaldais krējums120 gpiens cukurs vaniļas pāksts sēkliņas želatīns200 gzemenes60 gmellenes kartupeļu milti ūdens cukurs
Sagatavošana
1
Gatavo ogu mērci. Verdošā ūdenī ar cukuru lej kartupeļu cieti un nedaudz pavāra. Pieliek zemenes un uzvāra.
2
Gatavo krēmu. Katliņā liek saldo krējumu, pienu, cukuru, vaniļas pāksts sēkliņas un maisot uzvāra. Kad maisījums sasniedzis apmēram +75*C, pieliek iepriekš uzbriedinātu želatīnu un uzvāra.
3
Nedaudz atdzesē, salej apaļos vienreizējos folija trauciņos un liek ledusskapī sastingt.
Desertu pasniedz ar ogu mērci un rotā ar piparmētru lapiņu.
Iesūtīja:
Publikācijas saturs vai tās jebkāda apjoma daļa ir aizsargāts autortiesību objekts Autortiesību likuma izpratnē, un tā izmantošana bez izdevēja atļaujas ir aizliegta. Vairāk lasi šeit