Foto: Publicitātes foto
Itāļu deserts „Panna Cotta” ar ogu mērci garšos gan mazajiem, gan lielajiem.
60Minūtes
10Sastāvdaļas
viegli

Sastāvdaļas

Porcijas: 7
500 gsaldais krējums120 gpiens cukurs vaniļas pāksts sēkliņas želatīns200 gzemenes60 gmellenes kartupeļu milti ūdens cukurs

Sagatavošana

1

Gatavo ogu mērci. Verdošā ūdenī ar cukuru lej kartupeļu cieti un nedaudz pavāra. Pieliek zemenes un uzvāra.

2

Gatavo krēmu. Katliņā liek saldo krējumu, pienu, cukuru, vaniļas pāksts sēkliņas un maisot uzvāra. Kad maisījums sasniedzis apmēram +75*C, pieliek iepriekš uzbriedinātu želatīnu un uzvāra.

3

Nedaudz atdzesē, salej apaļos vienreizējos folija trauciņos un liek ledusskapī sastingt.

Desertu pasniedz ar ogu mērci un rotā ar piparmētru lapiņu.

Iesūtīja: Čili Pica

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!