Foto: Shutterstock
Itāļu maize ar žāvētiem tomātiem, safrānu un sieru - iznāk ļoti garšīga, aromātiska, poraina maize ar neaizmirstamu siera, tomātu garšu.
12Sastāvdaļas
viegli

Sastāvdaļas

1 TKsausais raugs1.5 glāzekviešu milti1 ĒKpanifarīns (domāts lipeklis)1.5 TKsāls1.5 ĒKcukurs2 ĒKolīveļļa2 ĒKžāvēti tomāti1 ĒKtomātu pasta0.5 glāzekubiņos sagriezts ciets siers50 gfetas siers šķipsnasafrāna pārslas330 gkefīra paniņas

Sagatavošana

1

Žāvētos tomātus, apliet ar 1 ĒK olīveļļas 5 minūtes pirms gatavošanas, pievienot tomātu pastu un samaisīt.

2

Liek visas sastāvdaļas maizes spainītī pareizā secībā. Izvēlas režīmu franču maize (vai itāļu, citās maizes mašīnās).

3

Safrāns un sausie tomāti griezumā ļoti skaisti izskatās.

* glāze=300 ml

Iesūtīja: maizite

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!