Izcili gardās plānās pankūkas
Foto: Privātais ahīvs
3.6667 3
Sarežģītība: viegli
Pasniegt tūlīt pēc pagatavošanas
Loading...
Sastāvdaļas

"Izcila recepte! Pankūkas ir viegli apgriezt pannā, tās ir plānas kā papīrs, nav eļļainas un vareni gardas," tā pārbaudītu plāno pankūku recepti iesaka mūsu lasītāja Natalija Novikova.

Bļodā samaisa visas pankūku sastāvdaļas, izņemot verdošo ūdeni un sodu.

Verdošā ūdenī izšķīdina sodu un lēnām pielej pankūku mīklai. Kārtīgi izmaisa .

Pannu iesmēŗē ar nelielu daudzumu eļļas, bet to dara tikai pirms pirmās pankūkas, pēc tam eļļa nebūs nepieciešama!

Pannu kārtīgi uzkarsē un lej uz tās pusi kausiņa mīklas. Vienmērīgi ļauj masai izplūst pa pannu un cep pankūkas no abām pusēm zeltainas.

Lai labi garšo!

Source

Tasty
Pamanījāt kļūdu?
Iezīmējiet tekstu un nospiediet Ctrl + Enter!

Stingri aizliegts DELFI publicētos materiālus izmantot citos interneta portālos, masu informācijas līdzekļos vai jebkur citur, kā arī jebkādā veidā izplatīt, tulkot, kopēt, reproducēt vai kā citādi rīkoties ar DELFI publicētajiem materiāliem bez rakstiskas DELFI atļaujas saņemšanas, bet, ja atļauja ir saņemta, DELFI ir jānorāda kā publicētā materiāla avots.

Comment Form