Jāņogu kūciņas ar krēmsieru
Foto: DELFI
1.0000 1
12 porcijas 
Sarežģītība: vidēji
Pasniegt atdzesētu
Loading...
Sastāvdaļas
MĪKLAI
150 g
šķipsna
PILDĪJUMAM

Spriganās jāņogas izcili sader ar maigo krēmsieru. Droši ļaujies garšu eksperimentiem, aizstājot skābenās ogas ar avenēm, upenēm vai ķiršiem.

Pagatavo mīklu, to saberžot ar pirkstiem. Kārtīgi izmīca, saveļ pikā un uz pusstundu ieliek ledusskapī.

Krēmsieru sajauc ar iebiezināto pienu un olu.

Kūku veidnītes ietauko un tajās liek sagatavoto mīklu, ar pirkstiem izspaidot groziņu formā.

Kūku var cept arī vienā lielā veidnē.

Groziņos liek karoti jāņogu (var izmantot gan svaigas, gan saldētas jāņogas). Pārklāj to ar krēmsiera masu.

Veidnes liek sakarsētā krāsnī un 200 grādu temperatūrā cep 30-40 minūtes.

Izceptās kūciņas atdzesē, dekorē ar ogām un pārkaisa ar pūdercukuru.

Source

Tasty
Pamanījāt kļūdu?
Iezīmējiet tekstu un nospiediet Ctrl + Enter!

Stingri aizliegts DELFI publicētos materiālus izmantot citos interneta portālos, masu informācijas līdzekļos vai jebkur citur, kā arī jebkādā veidā izplatīt, tulkot, kopēt, reproducēt vai kā citādi rīkoties ar DELFI publicētajiem materiāliem bez rakstiskas DELFI atļaujas saņemšanas, bet, ja atļauja ir saņemta, DELFI ir jānorāda kā publicētā materiāla avots.

Comment Form