Jāņogu želeja
Foto: Shutterstock
3.7778 9
Loading...
Sastāvdaļas
1 glāze
1 glāze jāņogu sula
jāņogu sula
1.25 glāze
1.25 glāze cukurs
cukurs
  • Ievārījumi, džemi un marmelādes
  • Pasaules Virtuve
  • Jāņogu želeja ir lielisks papildinājums konservu plauktam, ko izmantot gan saldu, gan sāļu ēdienu papildināšanā.

    close-ad
    Saturs turpināsies pēc reklāmas
    Reklāma

    Svarīgi receptē izmantot ogas, kas ir ne līdz galam nogatavojušās. Ogas nomazgā ar visiem kātiņiem, lai neiztek sula, tad uz dvieļa vai marles nosusina un tikai tad noņem kātiņus. Notīrītās ogas ar koka stampiņu labi samīca. Sulu ar marles palīdzību nospiež.

    Tad pievieno cukuru, labi izmaisa, līdz cukurs izkusis.

    Iegūto sulu liet sausā, stikla traukā, pārklājot ar foliju.

    Pirmās 2-3 dienas želeja jāuzglabā vēsā vietā, bet pēc tam istabas temperatūrā.

    Iesūtīja: Ieva

    Seko Tasty arī Instagram profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!
    Publikācijas saturs vai tās jebkāda apjoma daļa ir aizsargāts autortiesību objekts Autortiesību likuma izpratnē, un tā izmantošana bez izdevēja atļaujas ir aizliegta. Vairāk lasi šeit.

    Comment Form