Jāņu dienas uzkoda – cepts ķimeņu siers
Foto: DELFI
4.0000 1
Sarežģītība: viegli
Pasniegt tūlīt pēc pagatavošanas

Jāņu dienas uzkoda - pa Līgo vai piknikam.

Sagriež ķimeņu sieru standziņās (apm. 1x3cm), apkārt tomāta šķēlīti, cauraugušas gaļas šķēlīti un baklažāna šķēlīti, sasprauž ar zobu bakstāmo un mazliet apcepina cepeškrāsnī vai uz grila.

Iesūtīja: Zamikuļkins

Source

Pamanījāt kļūdu?
Iezīmējiet tekstu un nospiediet Ctrl + Enter!

Stingri aizliegts DELFI publicētos materiālus izmantot citos interneta portālos, masu informācijas līdzekļos vai jebkur citur, kā arī jebkādā veidā izplatīt, tulkot, kopēt, reproducēt vai kā citādi rīkoties ar DELFI publicētajiem materiāliem bez rakstiskas DELFI atļaujas saņemšanas, bet, ja atļauja ir saņemta, DELFI ir jānorāda kā publicētā materiāla avots.

Comment Form