Jāņu siers ar zaļumiem un ķimenēm
Foto: Publicitātes foto
Loading...
Sastāvdaļas
5 gab.
pēc garšas
pēc garšas
pēc garšas
pēc garšas

Siera mantojuma konkursā gardākā mājās sietā Jāņu siera uzvarētājas godu ''Rimi gardēži'' piešķīra ķekavnieces Edītes Jurjānes receptei, kurā izmantotas pašas dārzā audzētas garšvielas. Viņas sietais Lakstīgalu ielas Jāņu siers tika atzīts arī par labāko sieru kā pamatēdienu, ko var grillēt, cept un pasniegt kopā ar dažādām piedevām.

Pienu lielā katlā karsē, tad pievieno biezpienu, rūgušpienu un citronu sulu.

Kad sarec, notecina sietā uz mitras marlītes.

Liek atpakaļ katlā, pievieno sakultas olas, sāli, sviestu, ķimenes, dilles, baziliku.

Lēni karsē, maisa ar koka karoti līdz masa kļūst staipīga.

Tad liek uz dēlīša, kas apklāts ar marli, ietin, nopresē un atdzesē.

Source

Tasty

Tags

Siers Baziliks Biezpiens Citronu sula Dilles Ķimenes Olas Piens Rūgušpiens Sāls Sviests Līgo svētku un Jāņu receptes vidēji
Pamanījāt kļūdu?
Iezīmējiet tekstu un nospiediet Ctrl + Enter!

Stingri aizliegts DELFI publicētos materiālus izmantot citos interneta portālos, masu informācijas līdzekļos vai jebkur citur, kā arī jebkādā veidā izplatīt, tulkot, kopēt, reproducēt vai kā citādi rīkoties ar DELFI publicētajiem materiāliem bez rakstiskas DELFI atļaujas saņemšanas, bet, ja atļauja ir saņemta, DELFI ir jānorāda kā publicētā materiāla avots.

Comment Form