Jāņu siers (recepte ar citronskābi)
Foto: Shutterstock
3.2500 4
Sarežģītība: viegli
Pasniegt atdzesētu
Loading...
Sastāvdaļas
5 l
5 l piens
piens
1 ĒK
1 ĒK citronskābe
citronskābe
2 gab.
2 gab. olas
olas
2 ĒK
2 ĒK sviests
sviests
 
sāls
sāls
 
ķimenes
ķimenes
  • Līgo svētku un Jāņu receptes
  • Mājās gatavots siers
  • Siera un biezpiena uzkodas
  • Pasaules Virtuve
  • Vienkārši pagatavojams Jāņu siers.

    close-ad
    Saturs turpināsies pēc reklāmas
    Reklāma

    Pienu uzkarsē, bet neuzvāra. Tad ieber citronskābi.

    Pieniņš savilksies, tad pievieno olas, sviestu un sāli. Ķimenes ieber jau pašā sākumā, lai samirkst un ievelkas.

    Tad to visu iesien marlītē un liek zem sloga.

    Proporcijas var variēt, tās tādas aptuvenas.

    Iesūtīja: zurcuks

    Seko Tasty arī Instagram profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!
    Publikācijas saturs vai tās jebkāda apjoma daļa ir aizsargāts autortiesību objekts Autortiesību likuma izpratnē, un tā izmantošana bez izdevēja atļaujas ir aizliegta. Vairāk lasi šeit.

    Comment Form