8Sastāvdaļas
viegli
Sastāvdaļas
jaunlopa vai jēra gaļa brendijs vai konjaks sāls malti pipari smaržīgie pipari garšvielu maisījums šašlikam sīpoli lauru lapas
Sagatavošana
1
Jaunlopa vai jēra gaļu griež gabalos. Liek kārtās gaļas gabaliņus, ierīvētus ar garšvielām, tad sīpolu kārtu ar pāris lauru lapām. Pārlej ar brendiju/konjaku, pēc aprēķina uz 1 kg gaļas - 100 g dzēriena var arī mazāk (~50 g).
2
Brendijs/konjaks tiek lietots etiķa vietā, marinēšana ilgst 2 dienas.
Iesūtīja: materiāli no www.calis.lv arhīva
Publikācijas saturs vai tās jebkāda apjoma daļa ir aizsargāts autortiesību objekts Autortiesību likuma izpratnē, un tā izmantošana bez izdevēja atļaujas ir aizliegta. Vairāk lasi šeit