Foto: Shutterstock
Pikniks mājās vai izbrauciens pie dabas būs īpaši patīkams ar jaunlopa vai jēra šašliku brendijā.
8Sastāvdaļas
viegli

Sastāvdaļas

jaunlopa vai jēra gaļa brendijs vai konjaks sāls malti pipari smaržīgie pipari garšvielu maisījums šašlikam sīpoli lauru lapas

Sagatavošana

1

Jaunlopa vai jēra gaļu griež gabalos. Liek kārtās gaļas gabaliņus, ierīvētus ar garšvielām, tad sīpolu kārtu ar pāris lauru lapām. Pārlej ar brendiju/konjaku, pēc aprēķina uz 1 kg gaļas - 100 g dzēriena var arī mazāk (~50 g).

2

Brendijs/konjaks tiek lietots etiķa vietā, marinēšana ilgst 2 dienas.

Iesūtīja: materiāli no www.calis.lv arhīva

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!