Foto: Privātais arhīvs

Pavisam pavasarīgi un mazliet neparasti salāti, kuros satiekas jaunie kāposti, burkāns, pavasara vēstneši – redīsi un sulīgi skābenie rabarberi. Recepti iesaka Aina Pitrāne no "Aina Gatavo".

15Minūtes
8Sastāvdaļas
viegli

Sastāvdaļas

Porcijas: 2
1 gab.neliels jaunais kāposts1 gab.burkāns gab.redīsi gab.rabarberu kāti1 zariņš dilles ĒKeļļa pēc garšassāls pēc garšascukurs

Sagatavošana

1

Kāpostu smalki sarīvē vai sagriež.

2

Burkānu sarīvē uz smalkās rīves un pievieno kāpostam.

Foto: Privātais arhīvs
3

Maisot ar rokām, kāpostus un burkānu, nedaudz saspaida, lai izdalās sula.

Foto: Privātais arhīvs
4

Uz rupjās rīves sarīvē vai smalki sagriež rabarberus un ar visu sulu pievieno kāpostiem.

5

Redīsus sagriež plānās šķēlītēs, dilles smalki sakapā.

Foto: Privātais arhīvs
6

Pievieno eļļu, cukuru un sāli pēc garšas. Visu labi samaisa un pasniedz.

Lai labi garšo!

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!