Marinēta jēra gaļai ar sinepēm, sarkanvīnu un ķiploku.

Sastāvdaļas sajauc un sajauc ar gaļu.

Lielāki gaļas gabali jāmarinē 12 stundas, mazāki-vismaz 2-3 stundas. Marinēšanās laikā traukam jābūt pārsegtam ar vāku un jāatrodas vēsumā. Gaļa vairākas reizes jāapgroza un jāizmīca ar rokām. Pirms grilēšanas marinādi noņem nost, jo dažas marinādes sastāvdaļas, pārāk lielā karstumā piedeg un gaļa tad kļūst melna.

*skaidrojums:zaļie pipari-neienākušies, nekaltēti, bet etiķa marinādē vai sāls šķīdumā konservēti vai iesaldēti piparu koka auglīši.

Iesūtīja: no cāļa konferences, pirmavots nav norādīts

Source

Pamanījāt kļūdu?
Iezīmējiet tekstu un nospiediet Ctrl + Enter!

Stingri aizliegts DELFI publicētos materiālus izmantot citos interneta portālos, masu informācijas līdzekļos vai jebkur citur, kā arī jebkādā veidā izplatīt, tulkot, kopēt, reproducēt vai kā citādi rīkoties ar DELFI publicētajiem materiāliem bez rakstiskas DELFI atļaujas saņemšanas, bet, ja atļauja ir saņemta, DELFI ir jānorāda kā publicētā materiāla avots.

Comment Form