Jēra gaļas ragū
Foto: Shutterstock
2.6667 3
4 porcijas 
Sarežģītība: viegli
Pasniegt tūlīt pēc pagatavošanas

Jēra gaļas ragū sarkanvīna mērcē.

Gaļu sagriež kubveida gabaliņos, uzber sāli un piparus.

Pieliek dārzeņus, lauru lapiņu un rozmarīna lapiņas.

Visu sacep uz pannas.

Pēc tam apkaisa ar miltiem, pievieno tomātu pastu.

Mazliet pasautē un pielej 1/4 l ūdeni un sarkanvīnu.

Sautē līdz gaļa mīksta.

Iesūtīja: Vineta

Source

Tasty
Pamanījāt kļūdu?
Iezīmējiet tekstu un nospiediet Ctrl + Enter!

Stingri aizliegts DELFI publicētos materiālus izmantot citos interneta portālos, masu informācijas līdzekļos vai jebkur citur, kā arī jebkādā veidā izplatīt, tulkot, kopēt, reproducēt vai kā citādi rīkoties ar DELFI publicētajiem materiāliem bez rakstiskas DELFI atļaujas saņemšanas, bet, ja atļauja ir saņemta, DELFI ir jānorāda kā publicētā materiāla avots.

Comment Form