Foto: Shutterstock
Jēra gaļas ragū sarkanvīna mērcē.
55Minūtes
12Sastāvdaļas
viegli

Sastāvdaļas

Porcijas: 4
500 gjēra gaļa1 ĒKmilti250 mlsarkanvīns1 TKtomātu pasta1 ĒKaugu eļļa1 gab.burkāns1 gab.selerijas ripiņa1 gab.ķiploka daiviņa1 gab.lauru lapa rozmarīns sāls pipari

Sagatavošana

1

Gaļu sagriež kubveida gabaliņos, uzber sāli un piparus.

2

Pieliek dārzeņus, lauru lapiņu un rozmarīna lapiņas.

3

Visu sacep uz pannas.

4

Pēc tam apkaisa ar miltiem, pievieno tomātu pastu.

5

Mazliet pasautē un pielej 1/4 l ūdeni un sarkanvīnu.

6

Sautē līdz gaļa mīksta.

Iesūtīja: Vineta

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!