55Minūtes
12Sastāvdaļas
viegli
Sastāvdaļas
Porcijas: 4
500 gjēra gaļa1 ĒKmilti250 mlsarkanvīns1 TKtomātu pasta1 ĒKaugu eļļa1 gab.burkāns1 gab.selerijas ripiņa1 gab.ķiploka daiviņa1 gab.lauru lapa rozmarīns sāls pipari
Sagatavošana
1
Gaļu sagriež kubveida gabaliņos, uzber sāli un piparus.
2
Pieliek dārzeņus, lauru lapiņu un rozmarīna lapiņas.
3
Visu sacep uz pannas.
4
Pēc tam apkaisa ar miltiem, pievieno tomātu pastu.
5
Mazliet pasautē un pielej 1/4 l ūdeni un sarkanvīnu.
6
Sautē līdz gaļa mīksta.
Iesūtīja: Vineta
Publikācijas saturs vai tās jebkāda apjoma daļa ir aizsargāts autortiesību objekts Autortiesību likuma izpratnē, un tā izmantošana bez izdevēja atļaujas ir aizliegta. Vairāk lasi šeit