Interesanti un sātīgi salāti laiskām svētdienas vakariņām svaigā gaisā.
30Minūtes
7Sastāvdaļas
vidēji

Sastāvdaļas

Porcijas: 3
2 gab.jēra gaļas karbonādes vai steika gabali olīveļļa410 gkonservēti auna zirņi0.5 sarkanais sīpols sauja ķirštomātiņu, pārgriezti uz pusēm2 ĒKžāvēti garšaugi - piemēram, raudene vai rozmarīns sula un miza no citrona pusītes

Sagatavošana

1

Pārsmērē jēra gaļu ar nelielu daudzumu olīveļļas un cep trīs minūtes no katras puses uzkarsētā grilā vai uz karstas pannas. Pēc tam ļauj gaļai vismaz 10 minūtes "atpūsties".

2

Bļodā sajauc kopā auna zirņus, sīpolu, tomātus un fetas sieru. Sagriez jēra gaļu sloksnītēs un pārliec pa virsu salātiem.

3

Pagatavo mērci, sajaucot kopā garšaugus, citrona sulu un miziņu, olīveļļu un pārlej salātiem.

Padoms: jēra gaļu vari aizstāt ar konservētu tunci.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!