
Loading...
Sastāvdaļas
2 gab.
2 gab. jēra gaļas karbonādes vai steika gabali
jēra gaļas karbonādes vai steika gabali olīveļļa
olīveļļa410 g
410 g konservēti auna zirņi
konservēti auna zirņipuse
puse sarkanais sīpols
sarkanais sīpols sauja ķirštomātiņu, pārgriezti uz pusēm
sauja ķirštomātiņu, pārgriezti uz pusēm1-2 ĒK
1-2 ĒK žāvēti garšaugi - piemēram, raudene vai rozmarīns
žāvēti garšaugi - piemēram, raudene vai rozmarīns sula un miza no citrona pusītes
sula un miza no citrona pusītesInteresanti un sātīgi salāti laiskām svētdienas vakariņām svaigā gaisā.
Saturs turpināsies pēc reklāmas
Reklāma
1. Pārsmērē jēra gaļu ar nelielu daudzumu olīveļļas un cep trīs minūtes no katras puses uzkarsētā grilā vai uz karstas pannas. Pēc tam ļauj gaļai vismaz 10 minūtes "atpūsties".
2. Bļodā sajauc kopā auna zirņus, sīpolu, tomātus un fetas sieru. Sagriez jēra gaļu sloksnītēs un pārliec pa virsu salātiem.
3. Pagatavo mērci, sajaucot kopā garšaugus, citrona sulu un miziņu, olīveļļu un pārlej salātiem.
Padoms: jēra gaļu vari aizstāt ar konservētu tunci.
Seko Tasty arī Instagram profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!
Publikācijas saturs vai tās jebkāda apjoma daļa ir aizsargāts autortiesību objekts Autortiesību likuma izpratnē, un tā izmantošana bez izdevēja atļaujas ir aizliegta. Vairāk lasi šeit.