Jēra ļuļa - kebabs
Foto: Shutterstock
3.5000 2
4 porcijas 
Sarežģītība: vidēji
Pasniegt tūlīt pēc pagatavošanas
Loading...
Sastāvdaļas
600 g
600 g jēra gaļa
jēra gaļa
150 g
150 g cūkgaļas speķis
cūkgaļas speķis
0.5 TK
0.5 TK koriandrs
koriandrs
3
3 ķiploka daiviņas
ķiploka daiviņas
2 ĒK
2 ĒK olīveļļa
olīveļļa
4 gab.
4 gab. tomāti
tomāti
2
2 ķiploki
ķiploki
 
sāls
sāls
 
pipari
pipari
  • Gaļas ēdieni
  • Piknika ēdienu receptes
  • Pasaules Virtuve
  • Grilēts ļuļa kebabs no jēra gaļas - labākajās Kaukāza tradīcijās.

    close-ad
    Saturs turpināsies pēc reklāmas
    Reklāma

    Jēra gaļu un speķi samaļ gaļas mašīnā. Pievieno koriandru, 3 sasmalcinātas ķiploku daiviņas, olīveļļu, sāli, piparus un samīca.

    Iegūto masu nostiprina uz iepriekš izmērcētiem bambusa iesmiem un grilē.

    Pasniedz ar ceptiem tomātiem, ķiplokiem un svaigu maizi vai lavašu.

    Iesūtīja: Vineta Auziņa

    Seko Tasty arī Instagram profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!
    Publikācijas saturs vai tās jebkāda apjoma daļa ir aizsargāts autortiesību objekts Autortiesību likuma izpratnē, un tā izmantošana bez izdevēja atļaujas ir aizliegta. Vairāk lasi šeit.

    Comment Form