Jēra ļuļa - kebabs
Foto: Shutterstock
3.5000 2
4 porcijas 
Sarežģītība: vidēji
Pasniegt tūlīt pēc pagatavošanas
Loading...
Sastāvdaļas
600 g
600 g jēra gaļa
jēra gaļa
150 g
150 g cūkgaļas speķis
cūkgaļas speķis
0.5 TK
0.5 TK koriandrs
koriandrs
3
3 ķiploka daiviņas
ķiploka daiviņas
2 ĒK
2 ĒK olīveļļa
olīveļļa
4 gab.
4 gab. tomāti
tomāti
2
2 ķiploki
ķiploki
 
sāls
sāls
 
pipari
pipari
  • Gaļas ēdieni
  • Piknika ēdienu receptes
  • Pasaules Virtuve
  • Grilēts ļuļa kebabs no jēra gaļas - labākajās Kaukāza tradīcijās.

    Saturs turpināsies pēc reklāmas
    Reklāma

    Jēra gaļu un speķi samaļ gaļas mašīnā. Pievieno koriandru, 3 sasmalcinātas ķiploku daiviņas, olīveļļu, sāli, piparus un samīca.

    Iegūto masu nostiprina uz iepriekš izmērcētiem bambusa iesmiem un grilē.

    Pasniedz ar ceptiem tomātiem, ķiplokiem un svaigu maizi vai lavašu.

    Iesūtīja: Vineta Auziņa

    Publikācijas saturs vai tās jebkāda apjoma daļa ir aizsargāts autortiesību objekts Autortiesību likuma izpratnē, un tā izmantošana bez izdevēja atļaujas ir aizliegta. Vairāk lasi šeit.

    Comment Form