
Loading...
Sastāvdaļas
600 g
600 g jēra gaļa
jēra gaļa150 g
150 g cūkgaļas speķis
cūkgaļas speķis0.5 TK
0.5 TK koriandrs
koriandrs3
3 ķiploka daiviņas
ķiploka daiviņas2 ĒK
2 ĒK olīveļļa
olīveļļa4 gab.
4 gab. tomāti
tomāti2
2 ķiploki
ķiploki sāls
sāls pipari
pipariGrilēts ļuļa kebabs no jēra gaļas - labākajās Kaukāza tradīcijās.
Saturs turpināsies pēc reklāmas
Reklāma
Jēra gaļu un speķi samaļ gaļas mašīnā. Pievieno koriandru, 3 sasmalcinātas ķiploku daiviņas, olīveļļu, sāli, piparus un samīca.
Iegūto masu nostiprina uz iepriekš izmērcētiem bambusa iesmiem un grilē.
Pasniedz ar ceptiem tomātiem, ķiplokiem un svaigu maizi vai lavašu.
Iesūtīja: Vineta Auziņa
Seko Tasty arī Instagram profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!
Publikācijas saturs vai tās jebkāda apjoma daļa ir aizsargāts autortiesību objekts Autortiesību likuma izpratnē, un tā izmantošana bez izdevēja atļaujas ir aizliegta. Vairāk lasi šeit.